OBRT?! Posle tvrdnji da je pretukao sestru, Đus saslušan u policiji: Evo šta je konačni zaključak MUP-a!

Saslušan je na Zvezdari.

Ivan Ivanović Đus
Foto: Screenshoot

Saslušan Ivan Ivanović Đus (39) juče negirao u stanici policije na Zvezdari da je nakon svađe prebio sestru od ujaka Violu S. (39)

Reper i učenik rijalitija Ivan Ivanović Đus (39), koga je sestra od ujaka Viola S. (39) prijavila policiji da ju je pretukao na Novom Beogradu u nedelju, juče je dao izjavu u policijskoj stanici Zvezdara i negirao da je napao sestru.

Kako saznajemo, Viola S. ispričala je da su ona i Đus bili na ručku u jednom restoranu kada je izbila svađa. Potom su izašli na kej, gde ju je reper, kako ona tvrdi, pesnicom udario u glavu, pa potom šutnuo dva puta.

Poslala dokaz

MAC 2020, Đus
Foto: E-stock/ Caslav Vukojicic

Ivanović se pojavio juče u 8.50 ispred policijske stanice Zvezdara, obučen u crno i sa kapom na glavi, u društvu advokata. On je bez reči ušao u zgradu, u kojoj se zadržao gotovo sat i po vremena.

- Nije tačno da sam tukao sestru, to su izmišljotine - navodno je ispričao reper službenicima PS Zvezdara.

Po izlasku iz stanice, Ivanović nije želeo da komentariše šta se dešavalo, već se samo pešice, bez zaustavljanja, udaljio iz Ulice Milana Rakića.

Ima otok kod uha

Đus
Foto: Printscreen/Happy

Viola S. slučaj je prijavila u policijskoj stanici u Mirijevu. - Iako se incident dogodio na Novom Beogradu, ona je po povratku u Mirijevo otišla u stanicu i kazala da je žrtva nasilja. Detaljno je pričala o napadu, pa je reper pozvan u utorak na saslušanje. Inače, Viola S. nije imala medicinsku dokumentaciju, ali ju je juče dostavila i u njoj se navodi da ima otok uha. Ona je telefonskim putem obavestila policiju da ne želi da krivično goni svog brata - objasnio je naš izvor iz istrage i dodao da je sva dokumentacija predata nadležnom tužilaštvu:

- Posle razgovora sa Ivanovićem, došlo se do zaključka da u incidentu nema elemenata nasilja u porodici - kazao je izvor.

Povezane vesti

 • Korisnik: Verona
  19/02/2020 - 06:31
  Udarao je gudalom.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi