EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! Potez Snežane Đurišić ostavio SVE U ŠOKU! Evo šta radi za dete svog nevernog dečka!

Prepiska između dečka pevačice Snežane Đurišić, Vanje Miloševića i anonimne devojke isplivala je u javnost, a kako VIP magazin saznaje, Snežana je već nekoliko puta prešla preko dečkovih afera.

Snežana Đurišić i Vanja Milošević
Snežana Đurišić i Vanja Milošević, Foto: Vladimir Marković/Alo!

Kako VIP ekskluzivno saznaje, Vanja Milošević ima vanbračno dete koje je dobio pre tri godine sa jednom studentkinjom. Snežana je upućena u celu tu priču, a kao prava devojka, umesto svog izabranika obilazi njegovo dete i plaća alimentaciju.

 

- Kada je Snežana upoznala Vanju, on je bio veoma iskren prema njoj i odmah joj je rekao da je posle razvoda od prve supruge, sa kojom je bio više od deset godina u braku, napravio još jedno dete sa devojkom koja studira. Kako joj je priznao, on se nakon razvoda prepustio čarima momačkog života, i počeo sve češće da izlazi. Tada je upoznao majku njegovog trećeg deteta, koja je mlađa od njega više od dvadeset godina - otkriva izvor VIP i dodaje:

- Oni su se zabavljali skoro pola godine, a ta studentkinja, poreklom iz Kraljeva, videla je u Vanji dobru priliku. Vrlo brzo je zatrudnela s njim, a kako doktor nije želeo obavezu, njihova veza se ubrzo raspala. Ipak, on je rešio da prizna dete, dao mu je svoje prezime i pristao da plaća alimentaciju - ispričao je za VIP izvor blizak folk pevačici i njenom partneru. Više o aferi Snežaninog partnera čitajte OVDE.

Vanja varao Snežanu preko Fejsbuka

Ekipa „Alo!“ došla je u posed poruka koje je doktor Milošević slao anonimnoj devojci, koja, kako smo pisali, ima 28 godina, a u kojima joj je delio komplimente i otvoreno joj se udvarao. Osim toga, Snežanin dečko je u prepisci s mladom devojkom negirao i da je u emotivnoj vezi s pevačicom, ali joj je priznao da je razveden i da ima decu. - Vidim da na internetu piše da si u vezi s onom Snežanom. Nisi valjda? Dosta je starija od tebe, šta će ti ona - napisala mu je devojka, aludirajući na Snežanu Đurišić, a doktor Milošević je negirao da je u vezi s pevačicom. - Ma, pusti novine, svašta pišu samo da bi se prodavale - slagao je Milošević.

Milošević je pre dve godine započeo vezu sa Đurišićevom, a ubrzo se porodila njegova bivša devojka i rodila ćerku.

- Na početku se to pevačici nije dopalo, ali je shvatila da čoveka kao što je Vanja treba zadržati. Upoznala je njegovo dvoje dece iz prvog braka, kao i bebu koju je dobio sa studentkinjom - ispričao je u razgovoru za VIP dobro obavešten izvor i dodao da je Đurišićeva zavolela dete i da mu stalno kupuje stvari i igračke.

- Skoro svakog vikenda, Snežana i Vanja su išli u posetu njegovom detetu, a ona je počela mu kupuje garderobu i igračke. U jednom trenutku, Milošević je upao u finansijsku krizu i tada je zamolio svoju devojku da mu nekoliko meseci pomogne oko plaćanja alimentacije koja je iznosila 80.000 dinara. Snežani, koja je veoma imućna, to nije bio problem, ali su čarke među golupčićima počele kada je to prešlo u naviku jer je on svakog meseca imao izgovore kako nema dovoljna novca da izdržava treće dete - otkrio je izvor VIP.

Snežana Đurišić sa partnerom Vanjom Miloševićem
Snežana Đurišić sa partnerom Vanjom Miloševićem, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi