IZAŠLI IZ BOLNICE Pre nedelju dana se porodila supruga Marka Bulata, a BIĆETE U ŠOKU kada vidite kako sada izgleda! (FOTO)

Oduševila sve.

Marko Bulat
Marko Bulat, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Pevač Marko Bulat postao je otac po drugi put, a njegova supruga Marija rodila je dečaka koji je dobio ime Sava.

Majka i beba osećaju se dobro, a ponosni tata je u pratnji ćerkice došao po svoju suprugu u Institutu za neonatologiju i sina Savu. Supruga Marija je izašla iz bolnice, i sve je ostavila bez daha kada se pojavila u farmerkama i plavom sakou. Mnogi su komenatrisali da nikada nije izgledala lepše, a porodila se pre nedelju dana samo.

- Dobili smo sina Savu, stigla je terminska beba u devetom mesecu, ali eto opet smo završili na Institutu za neonatologiju. Tu smo bili i sa ćerkicom jer je preveremeno bila rođena, a Sava prilikom prirodnog porođaja , verovatno je udahnuo malo i progutao one plodove vodice i onda su morali da ga isprate jer je na plućima bilo nekih problema. Evo na sreću, sve se dobro završilo i uskoro stiže kući - rekao je ponosan tata i otkrio da Sava liči na mamu. 

Marko Bulat
Marko Bulat, Foto: Alo!/K. V.

Pevač je posle ćerke dobio sina, a sada je ispričao i kakav je osećaj:

- Dorotea je ukrala svu ljubav, ćerkica je maza. Evo i sin je stigao sada, videćemo, to je i za mene neko novo iskustvo - rekao je sa osmehom na licu Marko Bulat. 

Podsetimo, bračni par već ima ćerkicu Doroteu koju su dobili 2017 godine.

Marko Bulat
Marko Bulat, Foto: Alo!/Masanori Jošida

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi