ZAKAZANO SASLUŠANJE OSUMNJIČENOG ZA IZAZIVANJE TEŠKE NESREĆE Pred sudom vozač autobusa koji je Dei Đurđević OTKINUO RUKU!

U nesreći teške telesne povrede je zadobila i voditeljka Dea Đurđević.

Dea Đurđević
Dea Đurđević, Foto: Printscreen

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je zakazalo za 22.3. 2019. godine saslušanje osumnjičenog B. J. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo Teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja kada se dogodila saobraćajne nesreća kod beogradske bolnice "Dr Dragiša Mišović".

 

Postupajući zamenik javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, koji je prisustvovao uviđaju na mestu na kojem je došlo do saobraćajne nezgode, u dosadašnjem toku postupka je prikupio potrebna obaveštenja od državnih organa i druge dokaze, te je osumnjičenom uputio poziv za saslušanje.

Nakon saslušanja osumnjičenog, tužilaštvo će nastaviti sprovođenje dokaznih radnji tako što će zakazati ispitivanje, u svojstvu svedoka, svih učesnika saobraćajne nezgode i narediti saobraćajno tehničko veštačenje na okolnosti prostorno – vremenske analize i utvrđivanja uzroka nastanka predmetne saobraćajne nezgode.

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi