FATALNA VODITELJKA SA HEPIJA! Prijin bivši se ženi! Pašće vam vilica kada vidite ko će mu biti supruga! (FOTO)

Ona je bomba!

Ljuba i Katarina
Ljuba i Katarina, Foto: Screenshoot Instagram

Folk pevač Ljuba Perućica otkrio je da će na ludi kamen stati 10. oktobra i izgovoriti sudbonosno "da" svojoj verenici Katarini Kolozeus.

 

- Ženim se 10. oktobra. Približilo se, imamo još svega dve nedelje. Pripeme traju uveliko i sada smo svi fokusirani samo na to - otkriva Perućica za Pink.

Pevač je otkrio i to da je odelo već uzeo i priznao da mu je u odabiru pomogla Katarina, kao i on njoj za njenu venčanicu, te istakao da se oni ne pridržavaju onih običaja da mladoženja ne sme videti mladu u venčanici pre samog venčanja.

IZAZIVALA SUDBINU Anabela nosila ukleti prsten koji joj je rasturio brak! Upozoravali su je da ne radi jednu stvar sa njom, ona nije poslušala!

Ljuba i Katarina
Ljuba i Katarina, Foto: Screenshoot Instagram

- Odelo sam već kupio i moram da priznam da mi se posle jedno dvadeset pet, trideset odela koja sam probao, konačno sam našao ono koje je mi je leglo i bilo mi je taman. Mojoj Kaći se svidelo, ali moram da kažem da mi je pomogla u odabiru, jer ne bi mi dala nikada da ja kupim sam. Ali, ja sam isto učestvovao u kupovini nje venčanice, ako je ona mogla da ide sa mnom, onda idem i ja sa njom. Ona meni kaže "Pa to nije isto", e ne može tako i lepo smo se dogovorili, tako da smo i jedno drugom pomogli. Mi smo to "Da" rekli odavno, što se nas tiče, a sada će biti ono pred svima i da to aminujemo jednim lepim potpisom. A ono što je naša želja je da naš brak krunišemo jednom lepom devojčicom - završava ushićeno Ljuba.

ŠOK ISPOVEST MILJANE KULIĆ! Kroz suze priznala da su je zlostavljali u detinjstvu: Kažnjavali su me, upravljali sa mnom, pa spomenula i spontani!

Podsetimo se, Ljuba je svoju verenicu Katarinu prošle godine zaprosio na njen rođendan u krugu svojih najbližih. Proslava rođendana organizovana je u jednom restoranu, a za iznenađenje je znalo nekoliko ljudi, dok Katarina nije ni sumnjala šta joj se sprema. Perućica je naručio balone, među kojima je bio jedan u obliku vereničkog prstena, i zaprosio je voditeljku pred članovima njene najuže porodice.

Ljuba i Katarina
Ljuba i Katarina, Foto: Screenshoot Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

POKAZALA LUKS STAN Voditeljka “Parova” Anđela Lakićević otvorila vrata svog doma!

 

Povezane vesti

 • Korisnik: 🐝🐝🐝🐝🐝🐝
  01/10/2019 - 05:01
  Zivi akrep. Ni plastika joj ne pomaze.
 • Korisnik: Goran Zemun
  30/09/2019 - 16:43
  Ovaj baš voli da reciklira plastiku.
 • Korisnik: Gsp
  30/09/2019 - 14:08
  Puu kakva si ruzna.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi