ONI GA NAJBOLJE POZNAJU Progovorile KOMŠIJE Ognjena Vranješa: Evo šta su rekli o AFERI SA KARLEUŠOM, ali i celoj njegovoj porodici!

Ubeđeni da mu neko smešta

Ognjen Vranješ i Jelena Karleuša
Ognjen Vranješ i Jelena Karleuša, Foto: Instagram ilustracija

Stanovnici Karanovca, naselja u kanjonu Vrbasa desetak kilometara od Banjaluke, odakle potiče sportska porodica Vranješ, pričaju sve najlepše o Ognjenu fudbaleru belgijskog Anderlehta te njegovom bratu Stojanu i ocu Željku, koji su takođe ispisali stranicu novije fudbalske istorije Banjaluke.

Ognjen Vranješ, reprezentativac BiH koji je karijeru započeo u banjalučkom “Borcu”, gde su igrali njegovi brat i otac, postao je nezaobilazan u komentarima svojih komšija i sugrađana. To je usledilo nakon medijske eksplozije u kojoj se iznenda našao zajedno sa folk pevačicom Jelenom Karleušom.

Napisano je mnogo tekstova o tome, što se u Ognjenovom kraju uveliko prati.

"Ognjen je vredan i lepo vaspitan. On je odrastao u Banjaluci, u naselju Starčevica gde imaju stan, ali u Karanovac često dolazi, uvek pozdravi, javi se. Doduše, najviše je na njihovom porodičnom imanju Ognjenov otac Željko koji tu uvek nešto radi, zida, kosi, čisti, a sinovi finasiraju", kazali su njihovi rođaci i prve komšije. Nisu hteli više ništa da komentarišu za razliku od Jovanke Pavlović i Slavka Pantelića koji su bili mnogo pričljiviji.

Ognjen Vranješ
Ognjen Vranješ, Foto: Screenshoot Instagram

"Naravno, čitam i slušam šta se piše i govori o Ognjenu, o Karleuši i koječemu. Mi imamo mnogo razloga da hvalimo svoga komšiju, a Karleuša nas ne interesuje, ona nije tema za nas jer imamo preča posla", kazao je Pantelić. On priča da je odgledao mnogo utakmica trojice Vranješa, Ognjena, Stojana i Željka.

"Svi mi u Karanovcu volimo fudbal i uvek želimo biti pobednici. Ovde su ljudi gorštaci, takav je naš duh", dodao je Slavko Pantelić. U dve kafane, pored mosta preko Vrbasa u Karanovcu, medijsko dovođenje u vezu Ognjena Vranješa i Jelene Karleuše takođe je veoma aktuelno.

"To je sve zavera, Ognjen je uspešan fudbaler, a sada njemu neko smešta Karleušu da mu napakosti. U to upošte ne verujemo jer ona nije vredna da ima takvoga mladića niti je njemu stalo do Jelene. To je Ognjenu upakovano politički, inače zašto bi se on bavio Jelenom Karleušom", raspričao se jedan od sagovornika u kafani pored mosta izbegavajući da kaže svoje ime i prezime.

Željko Šukalo godinama poznaje Vranješe.

"Nekada sam igrao fudbal ali sam karijeru rano prekinuo zbog povrede. Stojan je, po mojim merilima bio bolji fudbaler od Ognjena ali je mlađi Željkov sin napravio bolju karijeru. I Željko je bio član zlatne generacije “Borca” koja je osvojila Kup bivše Jugoslavije pobedivši “Crvenu zvezdu” u Beogradu", raspričao se Šukalo o sportskoj strani Ognjena Vranješa te njegovog brata i oca. Na pitanje, kako komentariše dovođenje u vezu Ognjena i Karleuše te navodnu SMS prepisku objavljenu u štampi, Šukalo nudi odgovor sličan većini naših sagovornika u Karanovcu.

"Svako ima pravo da misli i radi šta hoće, zavisno od interesovanja. To je moj odgovor na primedbe o njegovim tetovažama zbog kojih se u Sarajevu digla velika prašina. E, u Beogradu je opet hit Karleuša ali to mene ne zanima niti želim da procenjujem šta je istina, šta laž, jeste ili nije. Mene i mnoge Ognjenove komšije interesuje fudbal i ništa drugo", kategoričan je Željko Šukalo.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi