OTIMAO JOJ TELEFON, ONA GA UDARILA! Rada Manojlović otkrila kroz kakav pakao je prošla kad su je deportovali! Policajac joj uradio ono što nikako nije smeo!

Niko to nije znao!

Rada Manojlović
Foto: Dejan Briza/Alo!

Pevačica Rada Manojlović je nedavno deportovana iz Švajcarske u Srbiju. Ona je sada otkrila kroz šta je sve prošla na granici.

NOVE INFORMACIJE O SVADBI DECENIJE Ceca spremila iznenađenje za Veljka i Bogdanu! Luksuzni detalj oduševio mladence!

- Meni su svi policajci rekli da sam sa ovim papirom mogla da uđem u državu. Oni su zakasnili za ono što je njima plaćeno, a na kraju sam ja ispala kriva. Naši policajci, kojima sam sve ispričala kad sam se vratila, su bili šokirani što se to dogodilo i rekli su mi da sam za tako sitan prekršaj mogla da prođem samo sa opomenom u najgorem slučaju - počela je priču Rada u "Ekskluzivu".

- Gde ti to nemaš pravo da pozoveš advokata? Pogotovo kog ja imam i koji ima punomoćje - dodala je Manojlovićeva, a zatim priznala da je švajcarski službenik bio izuzetno neprijatan prema njoj.

- On je na mene vikao. Imam i svedoka. Ja sam mu rekla da moram da pozovem svog advokata, na šta mi je on rekao: "Ne možeš da zoveš advokata!". Gde to postoji? Pa, ako ubiješ čoveka, pročitaju ti prava da možeš da se braniš ćutanjem, odnosno da ne moraš ništa da pričaš i potpisuješ dok ti ne dođe advokat.

"NAŠ ODNOS SE BAZIRA NA MEĐUSOBNOM VREĐANJU" Tonči Huljić progovorio o "cajkama", a onda otkrio sa kojim pevačem mu je teško da sarađuje!

- U jednom momentu mi je otimao telefon. Kako on sme to da radi?! Ja sam ga zbog toga pljusnula po ruci. Pomislila sam u sebi da mi samo još fali da me ovaj baksuz od čoveka tuži za napad na službeno lice - zaključila je ona.

Rada Manojlović
Foto: Rajko Ristić/Alo!

BONUS VIDEO:

Sloba pred našom kamerom otkrio istinu o incidentu sa Kijom

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Milan
  07/11/2019 - 10:00
  Zašto to nije kazala prvog dana? Sada je izmislila.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi