DEFINITIVNO KRAJ Raskinuli Marko i Luna: Otkrivamo razlog rastanka

Rekli jedno drugom doviđenja?

Marko Miljković, Luna Đogani
Marko Miljković, Luna Đogani, Foto: Dejan Briza/Alo!

Luna Đogani i Marko Miljković definitivno su raskinuli.

Naime, uprkos svim naoporima da održe vezu, koja je u poslednje vreme na klimavim nogama, nisu uspeli i par se konačno razišao.

Miljković i Đoganijeva su i nakon izlaska iz rijalitija, ostali pod lupom javnosti i svaki njihov korak se pomno prati. Svaka svađa, raskid, pomirenje, ne mogu proći neopaženo. Iako se u javnosti dosta spekulisalo i o Luninoj trudnoći, na kraju se ispostavilo da od toga neće biti ništa jer je konačno pukla tikva.

Luna i Marko
Luna i Marko, Foto: Masanori Jošida

U prilog tome da se Marko teško nosio sa Luninom slavom govore i njegovi česti ispadi pred medijima, gde ga je i skoro na jednoj žurki Đoganijeva pred svima opomenula da se ponaša pristojnije prema predstavnicima sedme sile. Možda je time dolilo ulje na vatru ili je to čak bila kap koja je prelila već prepunu čašu, ali u svakom slučaju Miljković je prokockao sve svoje šanse.

Inače, Lunina popularnost i dalje raste, sa samo dve pesme uspeva da puni klubove i njeni saradnici joj često savetuju da se kloni Miljkovića i njegovog negativnog uticaja. Ona potiče iz porodice poznatih roditelja i ume da se ponaša u javnosti i da ispoštuje i novinare i publiku, dok njemu od početka smeta sve što ona radi, a to primećuju i ljudi iz njenog okruženja.

Luna Đogani, Marko Miljković
Luna Đogani, Marko Miljković, Foto: Dejan Briza/Alo!

Međutim, na kraju opet nije ostavila Luna njega, jer je zaljubljena, već je on presekao i ne želi više da se bori sa svim što mu smeta.

Oboje su, navodno, u fazonu da se više neće miriti, jer ni Đoganijeva ovog puta neće preko svog ponosa.

Tragom ovih informacija stupljeno je u kontakt sa Lunom i Markom, ali kako oni nisu odgovarali na naše pozive i poruke, pozvali smo Luninog najboljeg prijatelja Sava Perovića.

Savo Perović
Savo Perović, Foto: Screenshot Instagram

S obzirom na to da joj je sve vreme u "Zadruzi" bio podrška i rame za plakanje u ovakvim situacijama.

On nije delovao iznenađeno kada je upitan za definitivan krah Lunine veze s Markom, pa se čak nije trudio ni da demantuje, iako nije potvrdio:

- Neću da kažem ni da li jesu, ni da li nisu raskinuli, njihovu vezu ne komenarišem, ja samo mogu da kažem da sam uvek uz Lunu, šta god da joj se u životu dešava - kratko je rekao bivši zadrugar.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi