Rasta se sveti Ani i njenoj porodici nakon razvoda: Nikolićeva u šoku, reperov potez ju je dotukao!

Ovome se nije nadala!

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta
Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta, Foto: Alo!

Taman kada smo pomislili da će razvod Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste proći u miru, počeo je rat. Osim što još uvek nije potpisao papire za sporazumni raskid braka, Rasta je prekinuo saradnju i sa svojim menadžerom Markom Nikolićem, Aninim rođenim bratom.

„Ana je najavljivala novi album, ali i tu je blokirana. Rasta je povukao pesme koje joj je uradio, a sada ne može ni da nađe saradnike jer su svi stali na njegovu stranu. Odbili su je Buba i Jala, Korona i Rimski… Osim što ne zna šta će sa svojim poslom, Ana je ostala šokirana kada je i njen brat Marko ostao bez angažmana sa Rastom“, objašnjava izvor blizak ovom paru, i dodaje:

„Ana se striktno držala dogovora koji su postigli sa advokatom. Rasta je mogao da uzma ćerku kad god je hteo. Umesto da se sporazumno razvedu i ona dobije alimentacija od 2.000 evra mesečno, sve još stoji jer Rasta nije potpisao papire iako je usmeno pristao na sve.“

Ana Nikolić
Ana Nikolić, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Iz advokatske kancelarije Borivoja Borovića potvrdili su da Rasta već mesec dana nema vremena da dođe i potpiše papire za sporazumni razvod braka, što je ona odavno već uradila. Više o njihovom razvodu, pročitajte OVDE.

 

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi