GOCA UTUČENA Šabanova udovica u novim problemima! Mora da vrati 235.000 evra!

Kad prođe sahrana, traži rešenje

Supruga je non-stop uz njega: Goca i Šaban
Foto: Rajko Ristić

Goca Šaulić sa decom Mihajlom, Sanelom i Ildom prolazi kroz pakao zbog smrti supruga Šabana Šaulića, a na svu muku mora da vrati oko 235.000 evra na ime unapred ugovorenih tezgi koje su zakazane maltene do kraja ove godine.

Udovica kralja narodne muzike, koja je bila i njegov menadžer, uzimala je 50 odsto od svakog ugovorenog nastupa unapred, a od nekih čak i ceo iznos.

"Goca se pitala za sve kada je Šabanova karijera u pitanju. Ona je vodila računa o finansijama i koliko novca se uzima za koji nastup. Naravno da se cena razlikovala kada Šaban treba da peva u nekom klubu, diskoteci ili na privatnom veselju. On je bio jedan od najtraženijih pevača i njegova cena je išla od 10.000 do čak 30.000 evra po nastupu. Nekada je radio za garantovani bakšiš, tako da su cene mogle da dostignu i do 50.000 evra po nastupu, u zavisnosti od mesta i vrste proslave. Međutim, poslednjih godina on je proredio tezge i fiksirao cenu, a novac je ugovarala i uzimala Goca, jer je to bila Šabanova želja. Uzimala je ceo iznos ako bi nastup bio blizu, a ako je daleko, onda pola honorara", priča za "Kurir" dobro obavešteni izvor.

Šaban Šaulić sa suprugom Gordanom
Šaban Šaulić sa suprugom Gordanom, Foto: Privatna arhiva

On kaže da će Šaulićeva udovica vratiti svima novac, a da je već uzela deo za nastupe koji su ugovoreni do jeseni, a to je oko 235.000 evra.

"Goca nikada ne bi dozvolila da bilo kom gazdi ostane dužna. Ona je oduvek vodila računa o tome da sve bude maksimalno ispoštovano, a naročito sada ne želi da ostane bilo koja mrlja na imenu njenog supruga, posebno ne novčani dug. Zato je odlučila da kada prođe sahrana i najteži trenuci, stupi u kontak sa ljudima od kojih je uzela kaparu i vrati novac. Inače, to i jeste praksa kod mnogih pevača, da uzimaju novac i nekoliko meseci pre nastupa kako bi se osigurali oni, ali i gazde. Goca je poslednjih godina smanjila Šabanu broj tezgi na jednu nedeljno, dok je pre radio i po tri puta sedmično", završava izvor.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi