"SLUŠAJ TI, ŽENETINO, SEDI DOLE KAD JA KAŽEM!" Saše Popović urlao na Viki Miljković! Ovakve uvrede Zvezde Granda ne pamte!

Teške reči.

Viki Miljković, Saša Popović
Foto: Alo!

U poslednjoj emitovanoj emisiji "Zvezde Granda" došlo je do žestokog sukoba između Saše Popovića i članice stručnog žirija Viki Miljković. Prvi put pale su teške reči između njih dvoje, a pevačica je direktoru "Granda" rekla da je nepismen i da ne zna da vodi posao.

Naime, Viki je prva zamerila Saši da se na ponaša fer prema kandidatima pošto je muzičkim urednicima koji kod njega rade dozvolio da greše u intonacijama i samim tim takmičari zvuče loše. To je Sašu izbacilo iz takta, pa je usledila svađa.

- Obe pesme su devojci bile jako niske, tako da sam ja u dilemi kako devojka uopšte peva. Saša, to znači da tvoji muzički urednici ne rade posao kako treba, to, bre, ne sme da vam se dešava - vikala je Viki i odmah se zamerila Saši, pa je on pokušao da joj objasni kako ona greši.

- Čekaj, bre, Viki! Matrica je poslata u tonalitetu u kom je učesnica trebalo da peva. Kad je došla na generalnu probu devojka je tražila da peva pola tona niže, tako da, Viki, nemoj ti meni da pričaš šta treba i kako treba. U prvom krugu takmičari sami određuju odakle će pevati, a kada mentori preuzmu pevače onda oni određuju da li sme da se spusti ton ili ne. A za koliko je ona trebalo "višlje" da peva, ajde, reci mi ti - urlao je Popović, a tada mu je Miljkovićka spustila.

IDE U ŠKOLU OD 50.000 €, IMA SVOG ŠOFERA Ćerka Zdravka Čolića je nestvarno lepa! Svojim izgledom ostavlja bez daha, a tek da čujete sa kim je u vezi!

Saša Popović
Screenshoot Youtube

- Prvo si nepismen i ne kaže se "višlje" nego više. Drugo, trebala je za ceo ton više da peva, što smo upravo sada i dokazali kada je devojka otpevala tonom više. Ne možemo realno da čujemo pevače pošto ti ništa ne preduzimaš povodom toga - bila je surova Viki, a Popović je nastavio da se svađa.

- Slušaj ti, ženetino, sedi dole kad ja kažem. Sedi, bre, tamo i nemoj ti meni da pričaš kako i šta treba da se radi - urlao je direktor "Granda", a pevačica se nije zaustavljala.

I ONA JE IZNENAĐENA! Jelena Đoković podelila divne vesti! Svet se raduje ovim novostima! (FOTO)

Viki Miljković
Foto: Nenad Vujanović/Alo!

BONUS VIDEO

EKSKLUZIVNO Tijana Ajfon prvi put otvorila vrata svog doma, a onda pokazala kulinarsko umeće!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi