SAHRANILA JE 3 SINA! Sećate se VIDOVITE ZORKE? Porodične tragedije predvidela ali nije mogla da spreči! Ovo je njena JEZIVA priča!

Strašna sudbina...

Vidovita Zorka
Foto: Jutjub printskrin

Zorka Pucar, poznata kao vidovita Zorka, izgubila je tri sina koje nije uspela da spase, uprkos natprirodnim moćima kojima je pomogla mnogima. Proročica je u braku sa Radivojem Barbakovim dobila sinove Dejana, Dragana, Pavla i Nebojšu sa kojima je živela u Novom Miloševu, mestu pokraj Kikinde.

Komšije iz Nove Mileševe otkrile su da je proročica tamo doživela jezivu sudbinu, jer joj je najstariji sin Dejan nastradao sa 27 godina u saobraćajnoj nesreći, sin Dragan je bio ratni invalid koji je preminuo u 44. godini od raka. U februaru prošle godine umro je i najmlađi Nebojša (41).

Oni su joj sad jedina uteha.

PRVI SRPSKI PEVAČ KOJI SE SKINUO GO! Ženio se 10 puta, ima jedanaestoro DECE, a u Americi je uhapšen zbog BIGAMIJE!

Proročica je smogla snage da progovori o svojoj tragediji.

"Dok ovo pričam otvaram živu ranu na svom srcu. Patim i plačem danima i noćima. Sahraniti tri sina je nešto najgore što može da se dogodi jednom roditelju", započinje kroz suze životnu priču Zorka.

Vidovita Zorka
Foto: Jutjub printskrin

"Dejana sam preklinjala da ne ide u Crnu Goru, ali nije hteo da me posluša. Nastradao je kada se autobus survao u Kanjon Morače."

"Dragan je bio vojni invalid, oboleo je od raka. Najmlađeg sam sahranila u februaru. Bio je vredan, radio je na građevini. Tragedije sam predvidela, ali nisam mogla da ih sprečim."

GLEDALI SMO JE KAO BEBU U TATINOM SPOTU! Eminemova ćerka je izrasla u pravu lepoticu! Toliko dobro izgleda da nećete prestati da gledate njen profil na Instagramu!

"Hvala Bogu, sin Pavle mi je živ i zdrav. Živi u Novom Miloševu i dolazi kod mene. Iz drugog braka imam Dragoslava koji je uzorno i vredno dete", kaže Zorka.

BONUS VIDEO:

Vesna Rivas izgubila ogromnu sumu novca zbog Parova!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi