Sedam godina radi na "Pinku", a sada je Nina Radulović otkrila da joj jedna stvar TEŠKO PADA

"To me melje, priznajem".

Nina Radulović
Nina Radulović, Foto: printscreen

Nina Radulović godinama je poznato televizijsko lice, a do prošle godine gledali smo je isključivo kao voditeljku emisija zabavnog karaktera. Veliko iznenađenje za publiku i celokupnu javnost bio je njen prelazak u informativne vode, ali ona kaže da smatra da ju je publika prihvatila u novoj ulozi.

- Mislim da je publika u početku bila iznenađena što me vidi ozbiljnu i u toj tematici, ali gledalac se navikne, kao i onaj ko se bavi tim poslom. Jedni na druge smo se privikli i sad to ide svojim tokom - kaže Nina Radulović.

Ona je pokušala da nam dočara utiske sa radnog mesta.

- Poslednjih sedam godina zaposlena sam na TV Pinku, a poslednjih nepunih godinu dana vodim Nacionalni dnevnik i Info-top. Sve informativne emisije dnevnog tipa. Pošto imamo smene svakodnevno, to melje, moram priznati. U informativi sam, to sam oduvek želela, na izvoru sam informacija. Nisam očekivala da će transfer u informativu ići tako lako, ali desio se. S obzirom na to da sam završila Fakultet političkih nauka, teme iz informative su sfera mog interesovanja.

Pitali smo Ninu da li joj fali da radi zabavne emisije, a ona nas je iznenadila odgovorom.

- Nedostaju mi emisije gde ću ja biti idejni tvorac, gde ću generisati goste i teme, a tako nešto planiram i u bliskoj budućnosti. U okviru informative, naravno. Ja sam sada tu, ostajem za vijek i vjekova.

Baviti se novinarstvom stresan je poziv, a pogotovo kada je reč o informativi, a Radulovićeva je to osetila na svojoj koži.

- Kako da ne, jer je dnevno aktuelno. Moram da znam šta se desilo pola sata pre nego što sam ušla u studio. Čak vi sad imate mogućnost da držite telefon i ajped, a da vam to niko ne uzme za zlo kako biste se u toku emisije informisali na agencijama šta se dogodilo. To je čak i poželjno. Novinarski svet je otišao mnogo ispred onoga što smo očekivali - smatra voditeljka ružičaste televizije.

Nina Radulović
Nina Radulović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Radulovićeva je pokušala i da nam rečima dočara kako izgleda pripremiti se za vođenje inofrmativnog programa.

- Moraš biti u toku, moraš pročitati sve dnevne novine, moraš da gledaš apsolutno sve informativne emisije i u repriznom terminu i da odlično poznaješ političku scenu deset godina unazad. Ko se lati informative, taj mora mnogo da radi, da čita i da saznaje. Meni je bilo utoliko teže što sam bila deo estrade, pa nisam bila u kontaktu sa ljudima iz informative - iskrena je Nina Radulović.

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi