"PEVAM ZA SVU DECU OVOGA SVETA" Severina plakala na koncertu: Započela molitvom, a završila u suzama (VIDEO)

Skupila snage i otpevala pesmu koju je posvetila sinu!

Severina
Severina , Foto: Screenshot Youtube/Severina

Severina, koja je pre desetak dana izgubila starateljstvo nad sinom A.P, koncert je započela molitvama "Oče naš" i "Zdravo Marijo", i zamolila publiku da joj se pridruži.

Severina je sinoć održala koncert u punoj zagrebačkoj Areni, a publika je gromoglasno skandirala njeno ime.

Uoči početka koncerta u zagrebačkoj Areni, Severina Kojić se zahvalila majci na podršci i započela molitve "Oče naš" i "Zdravo Marijo", za koje je rekla da su baš potrebne.

Nakon molitve pevačica je krenula sa svojim hitovima pa je tako "Dalmatinku" odmah posvetila majci, a "Pogled ispod obrva" suprugu Igoru.

Severina
Severina , Foto: Screenshot Youtube/Severina

Pevačica je otpevala 33 pesme, ali jedna joj je posebno izazvala emocije. Naime, ona se pred kraj "slomila" i zaplakala tokom izvođenja pesme "Rođeno moje".

- Ovu pesmu ne pevam samo za svog sina nego za svu decu svijeta i za sve majke - rekla je Severina i posebno emocionalno otpevala "Rođeno moje" pesmu koja je nastala kao posveta njenom sinu.

Severina
Severina , Foto: Screenshot Youtube/Severina

Na kraju se rasplakala pevajući stihove.

"Život je borbeno polje, ali ja ne dam na svoje. Dok ima zla u ljudima biću tvoj pancir na grudima. Rođeno moje, ljubav rađa heroje, jer što me nije ubilo - snagu mi je ulilo".

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi