TEŠKE REČI Skandalozan RAT Edite i Kije: Kristina će odlepiti kada čuje šta joj je koleginica poručila!

Nećete verovati oko čega se svađaju

Kija, Edita
Foto: Rajko Ristić/Alo!

Rat između Edite Aradinović i Kristine Kije Kockar ne jenjava, a sve je krenulo - verovali ili ne - od perike.

Nakon poslednje Kijine izjave da joj je Edita "toliko nebitna" i da ne zna da li je ljubomorna na nju, Edita je objasnila u čemu je problem i da li isti među njima uopšte postoji.

"Kakav crni, bre, rat, ljudi? Pa nemojte me dirati! (smeh)", počela je Edita.

"Kad sam ja bila sa bilo kim u ratu? Nisam ja ta ličnost. Ja sam samo jako duhovita i moj Instagram je moja platforma gde se ja šalim, zezam, izbacujem svašta nešto. I, onda sam baš videla da je bila neka priča, ne znam, nisam ni ispratila", rekla je Edita za Telegraf.

Edita Aradinović
Foto: Ana Paunković/Alo!

Na naš komentar da je povodo za sve bila perika, Edita je i dalje bila neupućena u priču.

"Kad ti kažem da ne znam - veruj mi da ne znam. Veruj mi da ne znam o čemu se radi", rekla je.

Podsetimo, netrpeljivost Edite i Kije počela je komentarom Aradinovićeve na Instagramu o crvenoj periki koju je nosila ona, a posle nje i Kija.

"Bila ova perika nekad dobar fazon… Dok nije prestala da bude", napisala je Edita kada je videla da Kija nosi istu periku koju je ona nosila.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Bila ova perika nekad dobar fzn... dok nije prestala da bude #BludiNemoral 😂😂😂😂😂

A post shared by editta (@editaaradinovic) on

Kockareva nije čekala dugo da joj odgovori.

"Plati pa se klati. Kaže se u narodu tako. Da li je bitno ko je nosio kada koju periku i da li je realno da ste toliki kompleksi? Hoćeš da imaš samo ti - kupi. Sve što sam ja nosila, slobodno može svako da nosi, kao da je bitno. Spustite se malo na zemlju. Svako to iznosi na svoj način. Ja znam kako ću ja to nositi. Kao i komad garderobe. I tripovanje, i to od ljudi sa društvenih mreža, kao obučeš jednom nešto i više ne možeš. Alo, kako ja da idem majci pred oči sa takvim stavom koja ima 250e platu? Kompleksašice razne na estradi, nemoj sad da uzmem sve perike i islikam moju babu u njima", poručila je Kija, da bi u narednoj izjavi, nakon nekoliko dana rekla:

"Edita je nebitna, ne zanima me ta devojka uopšte. Nije mi bitna! Ne znam da li je ljubomorna na mene pošto ja radim sa ekipom iz FM pleja, ali ja se u njihov taj odnos nisam mešala, niti ću. Edita me toliko ne interesuje da je pitanje da li bi joj se uopšte javila ako je sretnem", rekla je Kija u razgovoru za Svet.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kija_kockar__official) on

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi