PROBLEME SA ŽENAMA REŠAVA SILOM Sloba Vasić verenicu ČUPAO za kosu i UDARAO! Spasla se kad mu je razbila FLAŠU O GLAVU i pobegla!

Problematičan...

Sloba Vasić
Foto: Printscreen Youtube

Pevač Sloba Vasić priveden je u policiju pošto je nasrnuo na svoju devojku dok je slavio Praznik rada, ali to mu nije prvi put da nasrće na žene.

On je navodno 2015. godine udario i svoju bivšu verenicu Valentinu Vučićević, koja se jedva spasla od većih batina.

Naime, Valentina je saznala da je u dugovima zbog novca koji nije vraćao zelenašima, pa je odlučila da ga ostavi i raskine veridbu.

Kada mu je rekla da ne želi da mu se vrati i krenula da napusti klub, pevač ju je počupao za kosu, a onda i udario, a ona je njega udarila flašom u glavu. Zatim je opet nasrnuo na nju, ali je ona njega "šokirala" aparatom koji šalje elektroimpulse i omamljuje napadača, a koji je baš od njega i dobila. Tatjana je onda bacila verenički prsten i pobegla.

Sloba Vasić
Foto: Rajko Ristić/Alo!

"Veridba je ozbiljna stvar, ali vaspitana sam da ne trpim ništa što se meni ne sviđa, pa sam zato i otišla od njega. Ne želim sad da pljujem po nekome s kim sam jela, spavala i planirala venčanje. Tačno je da me je maltretirao u klubu i čupao za kosu, nisam znala kako da se odbranim, pa sam uzela flašu i udarila ga", priznala je tada Valentina, dok se pevač oglasio na svom Fejbuku tvrdeći da je cela priča izmišljena.

On se nakon nekoliko meseci oženio novom devojkom, s kojom je bio u braku samo mesec dana.

Sloba Vasić
Sloba Vasić, Foto: Jutjub printskrin

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi