"JEDVA OSTAO ŽIV" Snežana Dakić ne prestaje da plače: Sve će ovo jednom proći

Dirljivo!

Snežana Dakić
Snežana Dakić, Foto: printscreen

TV lice Snežana Dakić na svom Instagram profilu podelila je svoju životnu priču sa skijanja. Dok je sve to kucala, ona se rasplakala:

- Dolazeći na Staru planinu, setih se nekoliko zima kada sam dolazila porodično, sa troje male dece, koja su učila da skijaju. Kako im je bilo hladno, kako sam im spremala sušene kajsije i lešnike u džepove, da se okrepe kad ogladne na stazi, jer su mrljavile za doručkom, kako je Laura bežala instruktoru na stazi, zazdi u spust niz padinu, iako ne ume da skija. Setih se radosti što je otvoreno novo skijalište, novi turistički kompleks u Srbiji, setih se kad smo sa Snežanom i Piksijem ovde bili za jednu Novu godinu, kad se Mikić isprevrtao trkajući se na motornim sankama. Kad je Milan Đokic pao i slomio kičmu, kad je Fića jedva ostao živ od povrede na skijanju. I ne znam zašto sada plačem dok ovo pišem, kad smo svi dobro, kad mi ničega nije žao, kada znam da je to sve značajan deo mog života i kada znam da mi je tada bilo tako teško, a sada mi je toliko lakše. Zato što mi je dete veliko, imam samo nju i sebe o kojima brinem, nemam nikoga da mi svaki dan kaže da nisam u pravu, ne trpim breme ničijeg kompleksnog života prepunog raznih kompromisa. Kada moj život ima novi i potpuniji smisao, kada sam srećna i zadovoljna. Kada imam sebe koju prihvatam i volim, kada imam sve i život pred sobom za puno novih početaka: profesionalnih, prijateljskih, ljudskih, ljubavnih - napisala je Snežana i dodala:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Snezana Dakic (@snezanadakic) on

 

- Plačem zato što je bitno i zato što bih sada drugačije gledala na svoj tadašnji život, nego što sam tada. Jer sad znam da ce proći. Da će sve proći: I dobro, i losš, i problemi, i nestrpljenje, i nervoza. Sve prođe.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi