CRNE ŽENE, ŠTA URADISTE OD SEBE? Sofija Milošević neprepoznatljiva! Posetila plastičara, pa postala pljunuta folkerka! (FOTO)

Da estetičar može da te i te kako unakazi, a ne samo ulepša, pokazala nam je manekenka Sofija Milošević (29).

Sofija Milošević
Sofija Milošević, Foto: Printscreen

Naime, u želji da malo osveži lice i naglasi jagodice, od doktora estetske medicine manekenka je izašla kao druga žena... Doduše, ne tako lepa! Umesto da joj za primer posluži pevačica Jasna Milenković Jami(49), koja je toliko prepumpala svoje lice, da sada izgleda kao plastična lutka, Miloševićeva očigledno nije uspela dovoljno da se edukuje, a nije ni ispratila rad Milenkovićeve. Kako tvrdi izvor „Alo!“, Jami se pokajala zbog intervencija, ali je sada kasno.

- Jami se teško nosi sa starenjem, te je nedavno donela odluku da se podmladi. Prijateljica ju je posavetovala da ode kod doktora estetske medicine, a ne kod plastičnog hirurga, jer bi kod plastičara morala da ide pod nož, dok će je estetičar sa samo nekoliko uboda iglom, preporoditi - poverila se pevačica prijatelju.

Kako mu je rekla, doktor joj je u jagodice ubrizgao hijaluron jer joj je objasnio da je on potpuno prirodni materijal i da se apsorbuje vremenom.

Jasna Milenković Jami
Jasna Milenković Jami , Foto: youtube

- Rekla mi je da ju je doktor pitao da li želi jače jagodice ili ne, pa se sama odlučila za ovu prvu varijantu, ali da se ubrzo pokajala. Kada se videla u ogledalu nakon intervencije, želela je da plače, ali joj je doktor objasnio da su obrazi trenutno pod otokom i da će se pravi rezultat videti tek nakon nekoliko dana. I nakon otoka, ona ne liči više na sebe. Iako sve uverava da je zadovoljna i srećna, svaku sliku na društvenim mrežama obrađuje i smanjuje sebi glavu u fotošopu - ispričao je za „Alo!“ izvor blizak Jami.

Sofija Milošević
Sofija Milošević, Foto: Marko Janković

S druge strane, ni duplo mlađa manekenka Sofija Milošević nije bila zadovoljna svojim izgledom, pa je poželela da se malo ispegla i doradi. Nju je njena doktorka, kako smo saznali, odgovarala od bilo kakvih radikalnih promena na licu, uveravajući je da je prelepa i da joj to nije potrebno. Ipak, želja klijenta je prevagnula.

- Sofija je stalno zahtevala još i još. I kad se čini da nema gde više da se ubode igla, ona uvek pronađe neku boricu ili nepravilnost, koju samo ona uočava. U želji da ima izraženije jagodice, a jedro lice, zahtevala je najskuplji filer, takozvani kolagen stimulator, koji podstiče kolagen iz kože da se sam proizvodi, a traje i do nekoliko godina. Doktorka joj je ispunila želju i ona sada ima jagodice kao da se ugojila bar 20 kilograma - ispričao je za „Alo!“ izvor blizak manekenki.

Čini se da Miloševićeva baš nema meru, pa joj ni činjenica da se bavi modelingom i promocijom zdravog života nije smetala da izgleda kao punjena patka!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi