SKANDALOZNO! ŠOK detalji o TURČINU koji je PRESUDIO Šabanu: Prijavljen na lažnu adresu, UKRAO mazdu, zakucao se brzinom 180 km/h i UBIO kralja pesme!

Iz bolnice otišao u pritvor

Šaban Šaulić
Šaban Šaulić, Foto: Alo!

Alsin Levent, Turčin koji je lišio života Šabana Šaulića svojom nenormalnom vožnjom, bio je lažno prijavljen na jednoj adresi u Bilefeldu, a automobil kojim je udario našeg pevača moguće da je čak bio u ukraden te kobne večeri.

"Dosadašnji tok istrage je pokazao da Alsin Levent, 35-godišnji državljanin Turske, nema prebivalište u Nemačkoj! Policija je bila na adresi na kojoj je bio navodno prijavljen, ali ispostavilo se da je reč o lažnoj adresi. On tamo nije boravio, tako da je odmah započeta istraga kako bi se utvrdilo gde je on uopšte živeo", objašnjava za Kurir detalje jedna novinarka jednog lokalnog lista.

Policija je započela istragu o vozilu kojim je usmrćen Šaban.

"Definitivno je jasno da automobil nije bio njegov. Policija je odmah pokrenula istragu o poreklu automobila i kako je došlo do toga da ovaj Turčin dođe do te „mazde“. Postoji mogućnost da je vozilo ukradeno, a definitivna potvrda te sumnje dobiće se kada budu privedeni svi koji su vezani za ovo vozilo. Turčin nije imao nikakvu vozačku dozvolu. Ne samo nemačku nego ni tursku", otkrila je sagovornica Kurira iz Nemačke.

Šaban Šaulić, nesreća
Foto: Screenshoot Youtube

Prema izveštajima nemačke štampe Turčin je na auto-putu vozio 180 na sat kada se zakucao u automobil u kojem je bio Šaban.

Levent je u ponedeljak u ranim jutarnjim časovima prebačen iz bolnice u policiju:

"Sada se nalazi u pritvoru. U bolnici je bio pod nadzorom policije i čim je završeno lečenje, odveden je na ispitivanje i određeno mu je policijsko zadržavanje."

Šaban Šaulić
Šaban Šaulić, Foto: Printscreen

Podsetimo, ranije je objavljeno da se Levent tereti za teško ubistvo u saobraćaju. Nemački mediji su preneli da se tamošnje tužilaštvo obratilo stručnjaku kako bi se razjasnili detalji nesreće u kojoj su poginuli Šaban Šaulić i Mirsad Kerić. Zanimljivo je i da „mazda“ kojom je 35-godišnjak upravljao nije u njegovom vlasništvu, niti on ima prijavljeno mesto boravka u Nemačkoj, preneo je Vestfalen blat. Upravo bi angažovani stručnjaci trebalo da utvrde na koji način je došao u posed automobila kojim se zakucao u zadnji deo „seata“ u kom su bili Šaulić, Kerić i Boban Stojadinović, koji je prošao s nekoliko preloma rebara.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi