ALO! PAPARACO U CRNOJ GORI! Srpski političar uživa na NAJSKUPLJOJ PLAŽI, ležaljke plaća 150 EVRA DNEVNO! (FOTO)

Vuk i Dana Drašković, kao i prethodnih godina, odmor provode u Crnoj Gori, a gde drugo nego na Kraljevoj plaži, na kojoj su već domaći.

Dana i Vuk Drašković
Dana i Vuk Drašković , Foto: Danijel Rakočević

Čini se da ih godine ništa nisu naučile, nego su i dalje radi da plaćaju ležaljke 150 evra dnevno, a da zauzvrat za te novce ne dobiju ni vodu. Ipak, mora se održati standard, a verovatno su se već i navikli da lome noge na kamenju. Dani je lako, kao što smo mogli da se uverimo, pošto joj Vuk na sve načine udovoljava.

 

Prvo, Dana se opremila, pa u vodu ne ulazi bez patika, pošto koliko god bilo skupo, kamenje sigurno nije toliko udobno. Uglavnom, dok se ona brčka i ’ladi, teži deo posla pripao je Draškoviću, koji se nije smočio koliko smo primetili.

Dana i Vuk Drašković
Dana i Vuk Drašković , Foto: Danijel Rakočević

Naime, čak ni na ležaljkama od 75 evra i u restoranu na plaži, nema toga što se Dani jede.

Dana i Vuk Drašković
Dana i Vuk Drašković , Foto: Danijel Rakočević

Kako smo ispratili, njoj se u nekom momentu, pored svega što je imala u ponudi na meniju jedne od najskupljih plaža, prijela pica iz restorana, koji se nalazi iznad i koji toj plaži ne pripada, pa joj nije bilo teško da o tome obavesti Vuka i zamoli ga da skokne po željeni obrok.

IMA SE, MOŽE SE Dana na Skotovoj žurci prošetala fensi torbu, od cifre će vas ZABOLETI GLAVA!

Sudeći po tome kojom brzinom je krenuo da dragoj ispuni želju, ni najmanje mu nije bilo teško da ode, pa se za tili čas obukao i krenuo po hranu. Za to vreme, njegova supruga odlučila je da se rashladi u moru i neko vreme provede u vodi da bi dobro ogladnela pred klopu. Posle nekih desetak minuta plivanja izašla je iz vode i baš u trenutku kada je krenula ka svom peškiru da se osuši, muž je stigao kao naručen. U rukama je držao veliku picu i s osmehom je stavio na supruginu ležaljku.

Dana i Vuk Drašković
Dana i Vuk Drašković , Foto: Danijel Rakočević

Da je Dana bila zaista vrlo gladna, mogli smo da primetimo po tome što nije uspela da sačeka ni da Vuk skine majicu i s njom uživa u hrani već je odmah zgrabila prvo parče. Dok je Drašković zbog napornog penjanja uz stepenice legao da odmori nekoliko minuta, smazala je više od pola pice, pa nema sumnje da je bila više nego ukusna i da se Vukova uloga kurira u toku vrelog, letnjeg dana - isplatila.

BEZ IMALO SRAMA! Žika Todorović uslikan u centru Beograda! A tek da vidite šta je radio pred svima u restoranu... (FOTO)

I dok bi zli jezici rekli da je Vuk odličan kao dostavljač hrane ili, ne daj bože, papučar, činjenica da mu ni u osmoj deceniji nije teško da udovoljava Dani za svaku je pohvalu.

Pogledajte BONUS video: 

Zavirili smo u luksuzni apartman Tijane Ajfon i otkrili ko je sve to platio

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Btr
  07/08/2019 - 00:47
  Dana se kupa u zimskim pantalonama. Setite se Vukovih povika sa balkona pozorista.
 • Korisnik: Drug Ilija
  06/08/2019 - 16:55
  Ma uredu je...samo...jednog dana kad nečije dete nebude imalo za normalno parce hleba ili šta normalno da obuče..zasvrbeće to kamenje...
 • Korisnik: Pera Detlic
  05/08/2019 - 13:55
  Vuku rastu sise...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi