BLISTA! Supruga Janka Tipsarevića pokazala trudnički stomak (FOTO)

Biljana je na početku želela da u javnosti sakrije da je u drugom stanju, međutim, kako joj je već na početku trudnički stomačić bio u uočljiv - nije mogla da ga "prikrije".

Biljana Tipsarević
Biljana Tipsarević, Foto: Alo Marko Metlas

Modna kreatorka Biljana Tipsarević (36) i njen suprug teniser Jako Tipsarević (35) očekuju svoje drugo dete, a trenutno sa ćerkicom Emili borave na odmoru u Dubaiju.

Lepa Biljana na svom Instagram profilu podelila je fotku sa svojom naslednicom na kojoj je u prvom planu njen trudnički stomak.

Jankova supruga u blagoslovenom stanju pozira u crnom kupaćem kostimu u vodi, dok njena naslednica stoji pored nje i u rukama drži koficu za igranje.

Tipsarevićima očigledno prija odmor, te uživaju u vodi i toplim sunčevim zracima, a modna kreatorka u 6. mesecu trudnoće izgleda odlično i ne skida širok osmeh sa lica.

Biljana i Janko Tipsarević
Biljana i Janko Tipsarević, Foto: Alo Masanori Josida

Inače, Biljana je na početku želela da u javnosti sakrije da je u drugom stanju, međutim, kako joj je već na početku trudnički stomačić bio u uočljiv - nije mogla da ga "prikrije".

- Emili jedva čeka da dobijemo bebu i stalno priča da će je čuvati i pomagati mi. Išla je, čak, sa mnom kod lekara, a i pravi crteže za bebu. Misli da će stići devojčica, verovatno zato što to želi, budući da moja sestra ima sina, a i drugi je na putu. Emili mnogo voli brata, što je i logično, jer smo porodično jako vezani. Njih dvoje se divno druže, ali kad je čula da će dobiti još jednog brata, verovatno je zaključila da će biti u prevelikoj manjini, pa je "poručila" sestru, a mi još uvek nismo dobili odgovor na pitanje - kog pola je beba. Emili je nesebično dete, koje sve želi da deli sa drugima. Verujem da će tako i ostati, a Janko i ja ćemo poraditi na tome da shvati da ljubav, kad se deli, ne postaje manja, naprotiv - rekla je kreatorka svojevremeno za medije.

Biljana Tipsarević
Biljana Tipsarević, Foto: Instagram/Printscreen

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi