SELFI INTERVJU Suzana Perić progovorila o NEPRISTOJNIM PONUDAMA!

Naša poznata modna dizajnerka Suzana Perić, odgovrarala je na pitanja za selfi intervju.

Suzana Perić
Suzana Perić, Foto: promo

Da li koristite društvene mreže?

- Koristim. Volim komunikaciju sa ljudima i svaka platforma koja mi olakšava kontakt, bilo sa članovima porodice, prijateljima, klijentima… mene oduševljava. Život je sve brži, pa i komunikacija mora da prati to ubrzavanje ritma. Ja sam definitivno žena savremenog sveta.

 

Koju društvenu mrežu najviše koristite?

- Ja sam vizuelni tip, što se najočitije odražava na moj posao. Zato i preferiram Instagram. Kače se fotke sa egzotičnih destinacija, glamuroznih revija, istorijskih događaja… Jedan pogled i tamo ste.

Da li vam društvene mreže pomažu u poslu kojim se bavite?

- Definitivno pomažu. Žene me otkrivaju jednim klikom, pronalaze jedan novi univerzum kreativnosti, osećaju moj rad, pa i mene lično kroz sopstvenu ženstvenost.

Da li ste ikada doživeli neku neprijatnost putem društvenih mreža?

- Pojavi se tu i tamo neko pomalo navalentan ili verbalno agresivan, kroz otvorene kanale nekad provali bujica komunikacije, pa dođe i do poneke poplave. Ali šta da se radi.

Da li vam se udvaraju putem društvenih mreža i dobijate li nepristojne ponude?

- Nemam vremena ni za udvaranje uživo, a kamoli putem društvenih mreža. A što se nepristojnih ponuda tiče… mislim da se jednom davno pročulo da loše reagujem na njih, pa me sad prati reputacija stroge žene. Više se ne usuđuju. Koga je Suzana osudila, POGLEDAJTE OVDE.

Da li koristite fotošop?

- Ne. Koristim razne Instagram filtere, a kad se zezam, dodajem uši, njušku, srca… volim da se glupiram sama sa sobom, ali fotošop je već laž i to nikako ne odobravam.

Da li živite lažni ili stvarni život na Instagramu?

- Isključivo stvarni. Kao što rekoh, neistinu ne odobravam ni u jednom obliku. Uostalom, ne znam ni koga bi to trebalo da zavaravam putem Instagrama. Ljudi koji me poznaju, koji se sa mnom druže, koji vole moju garderobu, znaju da sam to ja. Meni je to sasvim dovoljno. Pogledajte OVDE kako je zaprošena Suzana.

Suzana Perić
Suzana Perić, Foto: Alo!/Masanori Jošida

 

Povezane vesti

 • Korisnik: TIJANA
  29/05/2019 - 08:56
  Njoj ni fotosop ne pomaze!
 • Korisnik: Sale
  29/05/2019 - 07:11
  Veoma isfrustrirana osoba. Izuzetno loša u saradnji.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi