VEĆ 20 GODINA OVO SE NIJE ZNALO Svi je znate kao Tinu Ivanović! Ostaćete u čudu kada čujete PRAVO IME srpske pevačice!

Poput mnogih kolega, i ona je izabrala drugo ime.

Tina Ivanović
Tina Ivanović, Foto: Screenshoot Youtube

Mnoge poznate ličnosti su, pre nego što su kročile na javnu scenu, odlučile da se ne predstavljaju svojim, već da koriste umetničko ime. Među njima su, između ostalog, Ana Bekuta, Dara Bubamara, Ekstra Nena i mnogi drugi.

Za svakog od njih znamo kako se zapravo zove, ali pravo ime Tine Ivanović bilo je prava misterija! OTKRILA PRAVU ISTINU O SVOM ZDRAVSTVENOM STANJU Tina Ivanović operisala TUMOR na dojci! Trpela strašan pritisak i prolazila kroz PAKAO!

 

Naime, ako ste mislili da se Tina Ivanović zaista tako zove, prevarili ste se. Tina je na estradi preko 20 godina, a albumom "Bunda od nerca", koji je objavila 2004. godine, postigla je veliku popularnost.

Već tada, ona se predstavljala pod imenom pod kojim je i znamo danas, ali kada je svoju karijeru započela, želela je da se predstavi javnosti pravim imenom. Međutim, to joj nije krenulo za rukom. KAKAV PEH! Usred emisije na nacionalnoj televiziji našoj pevačici ispale grudi!

Tina Ivanović
Tina Ivanović, Foto: Screenshoot Youtube

Pevačica je snimila svoj prvi album pod pravim imenom, ali on nije prošao zapaženo. Da li je zbog imena, ili nečeg drugog, nije poznato, ali složićete se da bolje zvuči Tina Ivanović nego Radmila Rada Ivanović, zar ne?

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi