KOMŠIJA OTKRIO ŠOK DETALJE! Tamna strana Darka Lazića! Roditelje žive u strahu, folkeru život visio o koncu, ali i dalje tera po starom?!

Povratnička pesma Darka Lazića naišla je na odličan odziv publike, te je tako "zaradio" preko pet miliona pregleda na YouTube-u za nedelju dana.

Darko Lazić
Darko Lazić, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Ipak, prema ispovesti koju je njegov prvi komšija iz Brestača dao za "Scandal", pevač se navodno ne smiruje, te se pribojava za Lazićevu sudbinu.

 

- Ma nikako da se smiri! Otac i majka mu se pojedoše od brige, a on samo na kafanu i piće misli! Niti vraća dugove, niti se trudi da nešto uštedi! Kuća nova stoji onako nedovršena, a beba samo što se nije rodila! - počeo je priču komšija za spomenuti nedeljnik. PREKIPELO MU! Darko Lazić neće da ČUJE za bivšu! Iznervirao se kada su mu spomenuli Anu, pa osuo paljbu!

 

- Vidim da dolaze i neki u besnim kolima, verovatno ga jure za dugove. Jadna ona mala Marina (prim.aut. emotivna partnerka Darka Lazića koja je trenutno u drugom stanju). tako je mlada, a već ima ozbiljne muke. Darko kao da se u kafani rodio, čim otvori oči, juri negde da zasedne. Sve tera po starom, ništa to ne valja. Vidim kako priča da će da se useli u novu kuću, ali čisto sumnjam. On dugove ima, poroka se ne odriče i ne misli na budućnost. Da sve bude gore, i dalje se zadužuje! Ma kao da su mu vrane mozak popile! - dodao je komšija, a potom zaključio:

- Kako je opet krenuo po starom, ta će kuća, plašim se, da ode na doboš za dugove jer njega odavno jure ti kojima duguje! OTKRIVENA STROGO ČUVANA TAJNA! Ana Korać bila u šemi sa Darkom Lazićem dok je bio u braku! Otkrivene PREPISKE, pa se oglasio i pevač!

Darko Lazić
Darko Lazić, Foto: Alo!/Vladimir Marković

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi