UŽIVA U MALTRETIRANJU ŽENA Turčin koji je BRUTALNO PRETUKAO srpsku manekenku UBIJAO od batina i bivšu devojku Mašu! (FOTO)

Alo došao u posed skandalozne poruke.

Tanja Dukić
Tanja Dukić, Foto: Alo.rs

Manekenka Tanja Đukić (24), koju je dečko po imenu Čagri Tortop iz Turske brutalno tukao i iživljavao se nad njom, plaši se za svoj i život svoje porodice, o čemu je pričala u jučerašnjem izdanju dnevnog lista „Alo!“.

 

Naime, Turčin sa kojim je bila u vezi poslao joj je preteće poruke preko prijatelja, a onda otkrio da će dokazi o njenim povredama, koji se nalaze u bolnici u Istanbulu, nestati! Nakon tih saznanja, Tanji se javila bivša Tortopova devojka, koja joj je otkrila da je i sama bila njegova žrtva. Ekipa VIP došla je u posed ove prepiske, u kojoj izvesna Maša tvrdi da je dobijala batine, sve detlje PROČITAJTE OVDE.

 

- Kada sam prošle godine bila sa njim u Istanbulu na tri meseca, izašli smo u jedan klub, a kada sam se vratila, rekao mi je da sam tamo bila kako bih razgovarala sa jednim starijim čovekom. Ja sam to negirala, a kada smo došli u stan, posvađali lice - otkrila je ona Tanji u poruci koju je poslala putem Instagrama i dodala:

- Kupila sam kartu da idem kući, međutim, toliko sam se uplašila da mi može nauditi, da sam mu tada oprostila - napisala je Maša. Tanja Đukić je ekskluzivno za „Alo!“ otkrila da joj nije svejedno i da se plaši za svoj život. Poruke i jezive fotografije POGLEDAJTE OVDE

Tanja Đukić
Tanja Đukić, Foto: Alo!

- Rekao je da će ubiti mene i moje roditelje jer odakle meni pravo da blatim njegovo ime po novinama i da ću tek sad da vidim. Taj zajednički prijatelj je rekao da ne može da veruje da neko može da bude toliko zao i da ne oseća krivicu, već samo bes, što me zaista još više plaši - rekla je Tanja, koja ne može da veruje da je Tortop i dalje na slobodi. Kako je Đukićevoj ispričao zajednički prijatelj, Čagri je spreman na sve, samo da pobegne od zakona.

Tanja Dukić
Tanja Dukić, Foto: Alo.rs

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi