ŽELI DA UPOZNA NJENE SINOVE Vladimir Tomović progovorio o odnosu sa Lidijom Vukićević: "To je moja ljubav"!

"Ona je vječno mlada i sinonim za ljepotu i odvažnost!" kaže bivši učesnik "Zadruge"

Lidija Vukićević, Vladimir Tomović
Lidija Vukićević, Vladimir Tomović, Foto: Instagram/printscreen

Nakon što je Lidija Vukićević (57) za medije dala iskrenu ispovest o svom odnosu sa Vladimirom Tomovićem, priznavši da se među njima desila platonska ljubav, oglasio se i on.

Kako kaže, Lidija jeste njegovo zlato i jedva čeka da joj upozna sinove.

"Šta reći, sem da mi je čast kada takva dama, žena, majka i glumica kaže lijepe riječi o meni. Lidija je divno stvorenje koje u doba opšteg ludila ostaje prizemna. Iako joj od glumačke i ljudske reference daju za pravo da bude velika, ona je ponizna i to je još jedna njena vrlina" - kaže Vladimir.

"Da, tepam joj "zlato", jer ona to i jeste" - dodaje Tomović koji je potvrdio Lidijine reči da se među njima desila platonska ljubav.

Lidija Vukićević
Lidija Vukićević, Foto: printscreen

"Platonska ljubav? Da. Velika ljubav pretočena u prijateljstvo. Život je čudo, ne morate me pitati za godine, jer su one samo broj. Ona svoje nosi sa lakoćom i na nesreću zluradih, ona je vječno mlada i sinonim za ljepotu i odvažnost" - kaže Crnogorac za medije.

I on, kao i Lidija, želi da im se porodice međusobno upoznaju.

"Njenu porodicu, iako lično ne poznajem, znam iz njene priče. To su pravi momci, ljudi, koje je ona izvela na pravi put. Naravno da ćemo se upoznati kada nam prilike dozvole, kao i ona sa mojom porodicom koja je obožava, i za nju samo riječi hvale imaju svi. To je moja ljubav. Ukratko" - zaključio je Tomović.

Vladimir Tomović
Vladimir Tomović, Foto: Instagram/printscreen

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi