KONAČNO JE USPELA! Voditeljka "Pinka" kupila hotel na moru! Ostvarila svoj životni san!

Presrećna!

Tanja Rađenović
Tanja Rađenović, Foto: screenshot

 Višedecenijska voditeljka Tanja Rađenović jedno je od zaštitnih lica Televizije Pink. Sa njom smo pričali o svemu onome što u 21. veku čini život jedne moderne i uspešne žene koja gradi uspešnu karijeru na TV.

Iako je na televizijskim ekranima uvek veoma strogog držanja, što njena profesija i zahteva, kada se ugase televizijske kamere, Tanja Rađenović je jedna sasvim opuštena i nasmejana žena. Uspešno neguje poslovni, ali i privatni život u kojem cveta harmonija između nje i supruga Petra sa kojim ima dve ćerke, a u međuvremenu rado bira odevne komade koje će prošetati kada nije ispred kamera Pinka.

"SVE STE ŽENE, A GLUPE STE KAO KU*AC" Vedrana Rudan priznala zašto mrzi žene koje više nisu u cvetu mladosti! Njene reči PODIGLE SU CEO REGION na noge

- Imam toliko divnih i lepih haljina koje nemam gde da obučem i onda ih samo nosim na svadbama, osamnaestim rođendanima, žurkama i sličnim dešavanjima. Tako da za sledeću godinu već imam spremljenu haljinu koju nikad nisam obukla (smeh) - kaže nam Tanja.

Budući da je tokom čitavog dana na poslu najčešće u sakoima i bluzama, proverili smo da li se bolje oseća u elegantnim haljinama, ili u ležernijim kombinacijama.

Tanja Rađenović
Tanja Rađenović, Foto: screenshot Youtube

- Uvek se bolje osećam u haljinama nego u sakoima, naravno. U sakoima je toliko vruće. Toliko ste stegnuti... Ipak, ja volim i sakoe jer su oni kao uniforma. Teraju te da se koncentrišeš na to što radiš. Kada sam u sakou, ja sam u uniformi. Privatno imam samo tri sakoa u garderoberu i nosim ih uglavnom kada mi malo dosade ovi sa televizije, pa se setim da imam neki od svojih - dodaje voditeljka.

Često na račun televizijskih spikera čuje šale da su preozbiljni i prestrogi. I sama više voli da gledaoci vide gestikulaciju čitavog tela, jer su i prezenteri Dnevnika samo obični ljudi.

NJIHOVA SREĆA JE MNOGO VAŽNIJA OD SVEGA! Željko Mitrović ispratio 80 mališana bez roditeljskog staranja na letovanje!

Tanja Rađenović nam je otkrila i koji je to događaj obeležio njen privatan život proteklih godina.

- Najbitniji događaj koji mi je obeležio proteklih pet godina je da smo moj suprug i ja konačno ostvarili san da imamo mali, preslatki hotel na moru, to nam je bila želja. Druga stvar koju ću pamtiti je to što je naša druga ćerka maturirala. Prošle godine Teodora, ove godine Anđela. To su tri stvari koje ću pamtiti. Hvala bogu, svi su živi i zdravi. Petru je uspešno prošla operacija kičme. Sve je u najboljem redu - završava Tanja.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi