"BILA SAM BISEKSUALKA" Voditeljka se školovala U PODRUMU, posle SKANDALA ušla u rijaliti, pa progovorila o vezi sa ŽENOM! (FOTO)

Njen život je kao španska serija...

Hana Hadžiavdagić-Tabaković
Hana Hadžiavdagić-Tabaković, Foto: Printscreen Instagram

Voditeljka Hana Hadžiavdagić-Tabaković, poznata po tome da nema dlake na jeziku, bez problema je progovorila o temama o kojima mnogi ćute.

Naime, Hana je rođena u Sarajevu, a u periodu kada je krenula u prvi razred osnone škole izbio je rat. Kako je u više navrata ispričala medijima četiri godine se školovala u podrumu.

Rešila je da je javnost upozna u pravom svetlu, pa je 2008. godine učestvovala rijaliti emisiji "Farma" koja je emitovana na Novoj TV. Hana je na Farmi izdržala 11 sedmica i kako sama kaže, izašla je bogatija za jedno novo iskustvo. Imala je burnu prošlost, neretno je viđana po klubovima i splavovima, a neko vreme je i sama organizovala žurke vikendima na kojima su viđene bvrojne javne ličnosti.

Zbog provokativnih izjava povezivali su je i sa poznatim devojkama u regionu, a ona je sve iznenadila kada je priznala da je šest meseci bila u vezi sa pripadnicom lepšeg pola.

LEPA ROSA ZAVELA MNOGE MUŠKARCE Montevideo je proslavio, a onda je nestala! Porodila se u Australiji, brzo razvela, a evo gde je danas i kako izgleda!

 

"Imala sam devojku. Bile smo u vezi šest meseci. Nekad sam bila biseksualka. Kad si mlad sve treba probati. Sad sam našla muža koji mi po svemu odgovara", rekla je Hana medijima svojevremeno.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi