OGNJEN STIGAO U PRATNJI ADVOKATA Vranješ otkrio šta će se desiti ako se Karleuša DANAS ne pojavi na suđenju!

Šokiraćete se!

Ognjen Vranješ
Ognjen Vranješ, Foto: Screenshoot

Danas je održava drugo ročište između Ognjena Vranješa i Jelene Karleuše. Fudbaler je stigao u Prvi osnovni sud na Novom Beogradu u pratnji svog advokatskog tima. Vranješ je protiv Jelene Karleuše podneo krivičnu prijavu i dve tužbe, a za odštetu traži dva miliona.

Ognjen nije želeo prviše da priča, a na pitanje novinara šta će se desiti ako se Jelena ne pojavi na sudu, on je odgovorio sledeće:

- To pitajte nju! 

Podsetimo, prvo ročište je odloženo jer se Karleuša tada nije pojavila. Njegovi advokati su tada objasnili i razlog. 

"Jelena se nije pojavila na današnjem ročištu. Sledeće je 22. 4. u 13 sati. Ne znamo da li će se pojaviti. Mi stvarno ne možemo da znamo zasto nije došla. Danas je bio zakazan pokušaj mirenja, tako zakon nalaže, ako strane pristanu a oko ne ide se u postupak dalje", objasnili su početkom aprila.

"Pa to ćete zaključiti kad budete razgovarali sa njom. Za sada je opravdala izostanak i priložila je umrlicu jer još nije prošlo 40 dana i ne moze da učestvuje u postupku. U tom smlislu imamo razumevanja. Ročište za mirenje je odloženo. Još uvek postoji šansa da će se pomiriti sa Vranješem", rekla je advokat koja zastupa Vranješa.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi