ISKRENO ZA "ALO!" Željko Samardžić otkrio šta misli o Bubi i Jali, i njihovim pesmama!

Pop pevač Željko Samardžić (63) prati modne trendove, te ne zaostaje za onim pet decenija mlađim muškarcima. U razgovoru za „Alo!“ Željko nam je otkrio ko ga je ubedio da pusti bradu i brkove, ali i šta misli o trendovima, kada je o muzici reč.

Željko Samardžić
Željko Samardžić, Foto: promo

- Uglavnom mi kažu da izgledam starije od kad imam brkove. Moj imidž je skrenuo pažnju ljudima, a u ovom poslu to je važno. Želeo sam neku promenu, nije bilo bitno kakvu. Uz pomoć svojih prijatelja, a pre svega kuma Neše, otišao sam kod berberina koji mi je iscrtao bradu na licu. Meni se to dopalo. Danas-sutra mogu opet da se obrijem, to je najmanji problem i minut posla - kaže Samardžić za „Alo!“ i dodaje da je zadovoljan kada se pogleda u ogledalo. 

- Sve je na svom mestu, a to je najvažnije. Inače privatno, volim da sam u trenerci i majici s kratkim rukavima, čak i usred zime. Ne volim da imam puno garderobe na sebi, ne volim da me nešto davi i steže - kaže Samardžić. 

Nove trendove podržava, poštuje i voli i nema ništa protiv novokomponovanih pevača.

Željko Samardžić
Željko Samardžić, Foto: printscreen

- Rasta, Buba Koreli, Džala… Sve su to divni mladi ljudi i to što oni rade predivno je. Oni prezentuju neke divne ljubavne tekstove u drugačijim aranžmanima. Meni je to predivno i lično mi se mnogo dopada - kaže za „Alo!“ Samardžić, koji će Novu godinu provesti radon.

- Pevaću na trgu u Banjaluci. Volim kada je napolju hladno, a meni toplo oko srca jer svi pevaju moje pesme i tu su zbog mene. Ne volim da pijem kad pevam. Alkohol mi iritira glas. Mene opija publika, još me drži taj adrenalin - kaže on.

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi