MORBIDNO! Zlata Petrović kupuje grobno mesto: Nema ko da mi pomogne, štedim i odvajam sa strane!

"Sebi sam poslednja karika"

Zlata Petrović
Zlata Petrović, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Zlata Petrović je pevačica koja ne živi od danas do sutra, pa je otkrila da ima svoj crni fond i da ozbiljno razmišlja da do kraja ove godine kupi grobno mesto za sebe.

 

Ona je rekla da ju je nemaština naučila kako da raspolaže novcem, koji je zaradila tokom karijere na brojnim romskim proslavama i koncertnim turnejama.

OČI JOJ SUZE DOK PRIČA! Zbog PROKLETSTVA joj propao svaki brak?! Pevačica sada donela VAŽNU ODLUKU!

- Nikada nisam ostajala bez para, jer sam uvek vodila računa, a počela sam da razmišljam i o crnim danima i sebi sam poslednja karika. Ako ja nemam, nema ko da mi pomogne. Pomagala sam brojnoj familiji da se skući. Imam svoj crni fond za ne daj Bože, život i nemaština su me naučili da štedim i odvajam sa strane - rekla je pevačica.

Zlata Petrović
Zlata Petrović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

POBEGLA I ABORTIRALA NJEGOVO DETE Zlata Petrović vuče TRAUMU od 16. godine: Roditelji je NASILNO udali za OVOG ČOVEKA! (FOTO)

- Ne živim od danas do sutra, već raspoređujem kako i koliko mogu. Nisam se odavala ničemu lošem, što bi moglo da utiče na moj život i novčanik, ali nikad se ne zna, život je čudo, sutra može da se desi zemljotres i niko ništa više neće imati, a meni ovaj crni fond daje neku malu sigurnost. Radila sam toliko godina, ne bih mogla sebi da dozvolim da živim u podrumu. Svoju penziju sam završila po protokolu, razmišljam o budućnosti - otkrila je Zlata.

NA NJOJ MU SVI ZAVIDE! Nakon braka sa Zlatom Petrović, poznati voditelj OŽENIO DVE DECENIJE mlađu devojku! (FOTO)

Zlata Petrović i Goca Božinovska
 Foto: Alo!/M. Jošida

 

- Sutra ću sebi i grobno mesto da kupim, odvojila sam novac. To je život, od kud znam gde će me odvesti. Mene roditelji nisu mogli naučiti, u tom podneblju ljudi su živeli skromno. Život me je ubrzo odveo i rekao "Ti moraš da radiš i zaradiš". Ja sam čovek koji vodi računa o prioritetima. Ja kakva sam na pijaci, takva sam i na sceni i u emisiji - završila je pevačica.

Pogledajte BONUS video:

SUSRET BIVŠIH SUPARNICA Ana Sević i Marina Gagić na Darkovom koncertu, ovako je prošao susret!

 

 

Povezane vesti

UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi