POBEGLA I ABORTIRALA NJEGOVO DETE Zlata Petrović vuče TRAUMU od 16. godine: Roditelji je NASILNO udali za OVOG ČOVEKA! (FOTO)

Pre Peje i Hasana prošla golgotu...

Zlata Petrović
Foto: printscreen

Folk zvezda Zlata Petrović odrasla je u Stublinama kod Obrenovca po starim seoskim običajima, gde se znalo za kućni red i vaspitanje.

Imala je samo 16 godina kada je doživela veliku traumu jer su je roditelji protiv njene volje udali za muzičara Duleta Todorovića, iako je ona na sve načine pokušala da se odupre toj odluci.

"Malo ljudi zna da sam imala brak pre Hasana i Peje. Bila sam tinejdžerka. Kada sam završila osnovnu školu, moji su mi ugovorili udaju, koju ja nisam želela. Kod nas su se poštovali običaji i nisam imala kud! Ne bih volela da pričam o tom čoveku jer i on sada ima porodicu, ali o njemu imam visoko mišljenje. Bio je gospodin iz fine porodice, Iako sam imala sve uslove da budem srećna i zadovoljna, nije mi bilo pravo. Nisam to želela i kraj", priča Zlata detalje najstresnijeg životnog perioda i dodaje da je trudna pobegla kod tetke u Beograd.

ZNA GA OD KADA JE DETE BIO Zlata je tešila Šabanovog VANBRAČNOG SINA na sahrani, a njene potresne reči o Robertu će vas rasplakati!

Dule Todorović
 Foto: Printscreen YouTube/Produkcija K

"Nisam više mogla da izdržim. Zatrudnela sam i pobegla kod tetke. Bila sam u trećem mesecu, kada je bilo kasno za čišćenje. Neka mi Bog oprosti, pronašli smo čoveka koji se usudio da mi uradi abortus. Teško mi je da pričam o tome, ali šta sam drugo mogla. Majka je na kraju odlučila da me posluša, pa smo tako i okončali tromesečni brak", rekla je folkerka.

OTVORILA DUŠU, SVE JE PRIZNALA! Zlata Petrović i Saša Popović su bili u vezi pre 30 godina, a sada je otkriveno zašto su RASKINULI

Zlata Petrović
Foto: Rajko Ristić/Alo!

Pevačica ističe da i dan-danas trpi traume zbog prvog braka, ali da je zahvaljujući toj "tragediji" počela da se bavi muzikom.

"Uvek sam volela muziku, a i mama mi je bila pevačica. To je uvek bila njena lepša strana, kada se dotera i ode da radi. U mojoj mladosti, ako se devojka odlučila da bude konobarica i pevačica, bila je loša u očima drugih. Kada sam se razvela, moji su planirali da se udam drugi put, ali na kraju smo odlučili da ću se odreći udaje i početi da pevam. Od tog braka drugačije sam počela da gledam na život, pa čak i danas kada donosim neke bitne odluke, uspevam zahvaljujući tom iskustvu. Zato ne podnosim društvene mreže i ta veštačka upoznavanja, sve me vuče na prošlost.

BONUS VIDEO:

Elvin vrši pritisak! Istina o Izabelinom prelasku u ISLAM!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi