DOLAZI NA HEPI TELEVIZIJU! Zoki Šumadinac snima TROJKU sa Milijanom i Milojkom!

Zoki Šumadinac bacio je oko na najbizarniji par u Srbiji i izrazio želju da sa Milijanom Bogdanović i Milojkom Božićem ostvari poslovnu saradnju.

Zoran Šumadinac
Zoran Šumadinac, Foto: Screenshoot Youtube

Naime, Zoki je priznao da vidi sebe u kombinaciji sa Milojko i Milijanom, pa kaže da bi bio pun pogodak kada bi njih troje nešto snimili.

 

"Snimio bih zajedničku pesmu sa njima, ali pod uslovom da moj tim i ja napišemo tekst i muziku. Milijana i ja bismo pevali, a Milojko bi na primer mogao da repuje nešto. Bila bi to jako zanimljiva trojka. Predložiću to mom menadžeru", rekao je Šumadinac i dodao:

"Uskoro ću ponovo gostovati na televiziji Hepi, pa ću tražiti da se sretnem sa Milijanom i Milojkom, da se oko svega dogovorimo. Za nekoliko dana izlazi moja nova pesma i kada prođe njena promocija, onda bismo mogli nas troje da pričamo o zajedničkoj saradnji."

Milijana i Milojko, Parovi
Milijana i Milojko, Parovi, Foto: Screenshot

Pored toga što je voljan za saradnju, on je otkrio i šta misli o njihovoj vezi, s obzirom da je toliko velika razlika u godinama među njima.

- Ako su zaljubljeni i srećni, neka uživaju. Iskreno da vam kažem, baš su mi simpatični. Drugačiji od svih, a ja drugačije ljude volim. Nemam prava, niti želim da ih osuđujem, ako je njima lepo, onda je i meni. Možda su kod nas prvi par sa tolikom razlikom u godinama, ali u svetu takvih primera ima koliko hoćete - priznao je on.

Ovom idejom Milijana je bila oduševljena, međutim njen partner i nije baš zainteresovan.

2Ja sam muzičar, znam kako taj posao funkcioniše. Milijani bih savetovao da ne hrli i da malo razmisli po tom pitanju. Mlada je, ima vremena za sve2, rekao je Milojko.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi