EKSKLUZIVNI PAPARACO Dea Đurđević uslikana u centru Beograda! Ono što radi dokazuje još jednom koliko je jaka! (FOTO)

Da je u svim životnim situacijama, pa i onim najtežim najvažnije sačuvati veru i vedar duh, svakoga dana iznova nam dokazuje voditeljka Dea Đurđević.

Dea Đurđević
Dea Đurđević, Foto: Alo!

Nakon stravične saobraćajne nezgode u kojoj je, na sreću, za dlaku izbegla smrt, kao i amputaciju leve ruke, nakon desetak teških i mukotrpnih operacija, Dea se uspešno oporavlja, izgleda sve bolje i bolje, a osmeh ne skida s lica. Pročitajte OVDE šta je Dea uradila nakon stravične nesreće.

U tome joj, razume se, pomaže emotivni partner Mladen Mijatović, koji se od nje bukvalno ne odvaja, ali i majka Nena Dodevska, koja je Deina najveća podrška. Baš s njom smo je uslikali u tržnom centru u Beogradu kako marljivo razgleda nove kolekcije i bira komade kojima će osvežiti svoj garderober. Pročitajte OVDE kada se Dea Đurđević vraća na male ekrane.

Dea se oko svake krpice konsultovala s majkom, sa kojom, kako je ranije isticala, često i razmenjuje garderobu. Budući da su obe vitke i gotovo iste visine i građe, to im ne predstavlja problem.

Napisaću knjigu!

Iako Dea uživa u ljubavi sa svojim izabranikom Mladenom, o udaji mašta, ali još ne planira da izgovori sudbonosno da. Prvenstveno je, kako je istakla, važno da ruci povrati funkciju i vrati se na posao što pre, a udaja će sačekati. Baš kao i pisanje autobiografske knjige, koju je, takođe, najavila. - Razmišljala sam o tome da napišem knjigu... To mi uopšte nije palo na pamet dok mi profesor Bumbaširević nije rekao: „Zašto ti nešto ne bi napisala, da ljudi vide da može, da mogu iz svakakvih životnih situacija da se izvuku pozitivom i dobrim odnosom sa lekarom i najbližim ljudima“ i onda sam rekla: „Što da ne!? Mislim, o tom - potom. Polako - rekla je nedavno Dea gostujući u emisiji „Premijera“ na TV „Pink“.

Voditeljka nijednog momenta nije izgledala tužno niti razočarano u život zbog toga što je leva ruka i dalje imobilisana zavojima i maramama. Naprotiv. Plenila je svojim pozitivnim duhom, osmehom i razdraganošću. 

U jednom trenutku, kada je završila u ženskom delu, prešla je u muški odeljak butika da bi izabrala nešto i svom vereniku. Kako smo uspeli da vidimo, fokus joj je bio na majicama kratkih rukava i košuljama u kojima ćemo, bez sumnje, viđati Mladena u narednom period.

Dea Đurđević, nakon sedam operacija, još se nalazi u Kliničkom centru Srbije, gde se uspešno oporavlja. Njeni dani u bolnici, kako je nedavno ispričala, puni su terapija i previjanja. Vikende provodi kod kuće, a te izlaske, u šta smo se i sami uverili, iskoristi i za poneki šoping ili šetnju koja joj nedostaje. Dea Đurđević priznala da je sanjala stravičnu nesreću, detaljnije o tome čitajte OVDE. 

- Moram da vežbam ruku i stalno radim vežbe i u bolnici i kod kuće. Mladen i mama me stalno teraju da radim vežbe i da pijem što više vodu. Nekad mi bude sve to teško, ali onda se zainatim i vežbam još jače. U kriznim situacijama znam baš da potegnem - izjavila je nedavno Dea.

Mladen Mijatović, Dea Đurđević
Mladen Mijatović, Dea Đurđević, Foto: Printscreen Instagram

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi