"ALO.RS " SAZNAJE! Astro tumač Vesna Rivas otkiva: Evo koliko će dugo trajati izolacija i šta nas očekuje nakon toga!

Ništa više neće biti isto!

Vesna Rivas
Foto: J.I./Alo!

Vanradna situacija u našoj državi proglašena je pre deset dana, a preporuke nadležnih oragana su da svi ostanu kod kuće, što je na neki način uticalo na prekid veoma dinamičnog života na koji je većina ljudi navikla.

Kako bismo saznali koliko će ovaj period trajati kontaktirali smo astro i tarot tumača Vesnu Rivas.

- Pre nekoliko dana kada smo se čuli, savetovala sam da je ovo idealan period da se okrenemo sebi, odnosima u porodici i svom domu koji treba očistiti. U peridodu koji je pred nama nastavite u istom pravcu. Dakle, veoma je bitno da raskinete sa svim obrascima i navikama iz prošlosti koji vam više ne služe - rekla je Vesna.

Vesna Rivas
Foto: printscreen

- Ništa više neće biti isto u periodu koji je pred nama, zato sada pripremite čvrste temelje za to i počistite sve iz prošlosti što vam ne služi. Računajte da se ovaj period izolacije da tako kažemo proteže i na april, a tek u maju možemo očekivati da će se ovo sve završiti - kaže ona i daje prognozu za period nakon pandemije.

- Za period koji nam sledi potrebno je puno hrabrosti jer više ništa neće biti isto. Nakon svega javiće se ekonomski i finansijski problemi, ali oni koji su vredno radili ne moraju da brinu jer je ovo godina četvorke i pravde, kada mnoge stvari i ono dobro što smo radili u prošlosti stiže za naplatu. Takođe bih savetovala ljudima da se ne plaše, jer smo mi narod koji je okružen pozitivnom energijom i bezbedni smo - rekla je Vesna na kraju.

Vesna Rivas
Foto: Printskrin TV Hepi

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi