HOROR Bivša učesnica "Parova" Enisa završila u bolnici! Onesvešćenu je pronašli na podu!

Jezivi detalji!

Enisa Bajramović Parovi
Enisa Bajramović Parovi, Foto: printscreen

Bivša učesnica "Parova" Enisa Bajramović pre nešto više od dve nedelje napustila je popularni rijaliti pogram. OVDE pogledajte kako je izgledao se*s učesnice "Parova" u trudnoći sa stomakom do zuba!

 

Nakon toga, ona danima nije izlazila iz kuće. Nije se ni sa kim preterano družila, jer i dalje pati za svojim dečkom Vujom koji je i dalje u rijalitiju "Parovi".

No, prema poslednjim informacijama njene najbolje drugarice, Enisa je završila u bolnici.

- Tačno je to što ste čuli. Nažalost je tačno, ne mogu da verujem da se sve to desilo. Ona i ja smo jedne od najboljih drugarica. Nakon rijalitija viđale smo se kod nje u stanu, jer ona nije želela da izlazi u javnost. Dosta se povukla posle "Parova" i ne želi da ide po kafićima i restoranima - priča za portal "Alo.rs" Bajramovićkina najbolja drugarica i dodaje:

Enisa Bajramović i Vuja
Enisa Bajramović i Vuja, Foto: Masanori Jošida/Alo!

- Tog kobnog dana sam je svakodnevno zvala na telefon. Slala sam joj milion poruka, poziva, ali nažalost ona se nije javljala. Odmah sam znala da nešto nije u redu. Sva sreća imala sam njen ključ od stana jer sam ga je održavala dok je ona bila u rijalitiju. Kada sam otvorila vrata, imala sam šta i da vidim - potresno priča Enisina najbolja drugarica i nastavlja:

Parovi, Enisa Bajramović i Goran Vujičić
Parovi, Enisa Bajramović i Goran Vujičić, Foto: Screenshot Youtube

- Ona je nepomično ležala na podu. Tog utorka ona se onesvestila, a ja od šoka nisam znala šta da radim. Odmah sam joj opipala puls i videla da je sve u redu. Kada sam smogla snage pozvala sam Hitnu, koja je odmah došla. U putu do tamo priključili su je na infuziju i njoj je svest krenula da se vraća. Doktor je rekao da danima ništa nije jela i da joj je organizam oslabio, zato je do svega ovoga došlo. Žao mi je, jer svakodnevno pati za Vujom, a nažalost ne može da bude sa njim jer je u on u rijalitiju - zaključila je za portal "Alo.rs" Enisina dobra drugarica.  Pogledajte OVDE ko je nova voditeljka "Parova"!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi