KRIO ISTINU I OD JELENE! Isplivale poruke koje raskrinkavaju Ivana Marinkovića! Prebledeo od straha, pa počeo da preti! (VIDEO)

Nastao haos.

Ivan Marinković
Foto: Screenshoot Youtube

Od kako je Ivan Marinković ušao u rijaliti "Parovi" haos u vili ne prestaje. Ovog puta je pokretač bila priča o tome kako je vreme provodio sa Ornelom Mijatović i Nevenom Kalaver, dok je on sve negirao. Ornela tvrdi da ima dokaze u telefonu kojima će raskrinkati Ivana.

"Ja moram da kažem Orneli šta se dešava. Mi smo šifru dobili, Tanja iz straha ili nečeg drugog nikako da pošalje te skrinšotove", rekla je voditeljka Anđela.

"Ne znam. Ja sam joj rekla da prvo pošalje Ivanov broj telefona. I moj prijtelj Stanko ima prepisku i vidi se šta je sve Ivan - Indijanac slao", objasnila je Ornela.

HOĆE PREKO MILJANE DA DOĐE DO PARA! Oglasio se Siniša Kulić posle skandala sa ugovorom: Je*aću mu majku, folirant namazan go*nima!

Ivan Marinković
Foto: Screenshoot Youtube

"Ma šta vi pričate? Koga bre boli ona stvar! Ja mogu da vas lažem ili ne lažem! Koga briga dal sam je ja vozio, kojim autom, koje marke itd! Svi ste vi debili", vikao je Ivan.

Njega je veoma iznerviralo što se takve priče pokreću jer tvrdi da su lažne. Vikao je i ustajao sa stolice tokom sastanka i nije dozvoljavao da se priča produbljuje.

PEVAČ U STRAHU ZA ŽIVOT?! Sloba unajmio obezbeđenje zbog Kije! Mora da zaštiti ženu i dete?!

Ivan Marinković
Foto: Screenshoot Youtube

Pogledajte kako je to izgledalo:

BONUS VIDEO

ŠOK Ivan i Miljana uradili DNK test?! Marinković o odonosu sa Kulićevom i sinom Željkom!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi