RAZOTKRIVEN PRAVI NASILNIK?! Ivanu nije Baki polomio rebra, nego on?! Evo o čemu se ćutalo, a ovo je surova ISTINA!

Sada je sve jasno...

Parovi
Parovi, Foto: printscreen

Čitav region bruji o brutalnoj tuči između Bakija i Ivana koja se dogodila samo pre dan - više o čitavom incidentu možete pročitati OVDE.

 

Portal "Alo.rs" došao je do informacija kako je Ivan završio u bolnici na pregledu, ali isto tako da mu nije dijagnostifikovana nije teža povreda kako se pisalo po drugim medijima - više o Ivanovom zdravstvenom stanju možete pročitati OVDE.

 

Sada je portal "Alo.rs" došao do novih informacija koje menjaju prave obrt u čitavoj priči. Naime, po povratku u vilu Marinković je ni krivog ni dužnog optužio Mastora da mu je on polomio rebra, što je naš izvor negirao.

Parovi
Parovi, Foto: printscreen

"Ta priča vezana za Mastora uopšte nije tačna. Ivan jeste bio na pregledu kod lekara, ali nijedna ozbiljnija povreda nije uočena. On je veliki provokator, ali isto tako mora da bude svestan do koje granice sme da ide sa provokacijama kako se ne bi desila pomenuta situacija kao juče", dodaje dobro obavešten izvor za "Alo!" i nastavlja priču:

Parovi
Parovi, Foto: printscreen

"Bakijevo nasilje se nikako ne podržava, ali Ivan ume da prevrši svaku granicu. Optužio je Mastora za lomljenje rebara koji je u čitavoj priči nevin. Ako mu jesu zaista polomljena rebra, kao što je i sam rekao, kako onda može da konzumira alkohol, tačnije da pije vinjak?!", završava priču naš izvor.

Parovi
Parovi, Foto: printscreen

U prilog ovoj čitavoj priči koju smo dobili, priložen nam je video u kom se zaista vidi da Ivan sve vreme nakon navnodnih lomljenja rebara pije vinjak.

Produkcija "Parova" nije se javljala na telefon, ali se juče u toku večeri oglasila zvaničnim saopštenjem ovim povodom - više o tome možete pročitati OVDE.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) on

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi