SUSRET OČI U OČI NASILNICE I PRETUČENOG MARINKOVIĆA! Jelena Ilić se VRATILA u vilu Parova! Ivan NA IVICI SUZA, ne progovara ni reč! (VIDEO)

Jelena Ilić je sinoć diskvalifikovana zbog agresivnog ponašanja.

Ivan Marinković Jelena Ilić, Parovi
Foto: Screenshot Dailymotion

Jelena Ilić vraćena je u rijaliti gde je kao gost imala priliku da ispriča svoju priču nakon prebijanja Ivana Marinkovićeva, usled čega je izbačena iz vile "Parova". Kako je Marinković reagovao kada je Jelena izbačena, možete pogledati OVDE. 

 

Takmičarka je u jednom trenutku tokom razgovora izjavila da nije bilo lažne diskvalifikacije, ne bi čula šta joj se priča iza leđa.

UMREĆEŠ U OVOM RIJALITIJU, JA ĆU TE UBITI! Jelena zapretila Ivanu Marinkoviću, pa spomenula njegovu i Gocinu ćerku! Ovo nije smela da uradi

"Ja sam unapred znala kako ćete svi ovo da protumačite. Ne znam da li mi je draže to sam lažno diskvalifikovana ili mi je draže što sam čula neke stvari koje možda ne bih čula da sam otišla kući, kao na primer reakcije ljudi, reakcije njegove naravno.

Ivan Marinković Jelena Ilić, Parovi
Foto: Screenshot Dailymotion

"Njegove? Pa on je sam sebi dao auto-golove. Evo ja ti kažem da nikada ne bih plakala", dala je komentar Vesna Vulekić Vendi.

Marinković je sve vreme sedeo držeći rukama glavu, i gledao u jednu tačku, ne progovarajući ni reč.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi