MAJKA SE ODREKLA UČESNICE PAROVA Razočarala je ponašanjem, ne želi da čuje za nju!

Ovo se nikad nije dogodilo u rijalitiju

Ljubica Stefanov
Ljubica Stankov, Foto: Printscreen

Ljubica Stankov je javnosti iznela svoju potresnu ispovest o odrastanju i priznala da žena koja ju je ispratila u rijaliti "Parovi" i koju je predstavila kao majku je u stvari njena tetka. Tačnije, njena mama je umrla kada je Ljubica bila beba a njena tetka se iz sažaljenja, da dete ne odrasta bez majke, udala za njenog oca.

Njena ispovest šokirala je mnoge, a nove informacije o njenoj porodici još su šokantnije.

Naime, produkcija je najavila da će vešerašnji roditeljski sastanak biti nešto što se do sada nije desilo. Pored svih roditelja koji će se suočiti sa takmičarima, Ljubičina majka odbila je da se pojavi u vili kao gost i da se suoči sa svojom, kako je naziva, ćerkom.

Ljubica još uvek nije obaveštena o tome, ali joj sigurno neće biti lako kada bude čula, da posle svega što se desilo i šta je uradila, ostala je bez podrške svojih.

Da li je zapravo Ljubičina "mama" razočarana u postupke koje je plavokosa gradska devojka uradila, pa više ne želi da je vidi, ostaje nam da vidimo.

Podsetimo, nakon što je produkcija prikazala seks Ljubice i Conje, njena "mama" je pozvala i rekla da će da je se odrekne ukoliko ne popravi ponašanje. Šta mislite, da li su se ove pretnje ostvarile?

PROČITAJTE JOŠ VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

 • Korisnik: Nikola
  05/10/2018 - 12:44
  Jadna devojka.Skrece paznju na sebe ne bi li joj pomogli.Pijana zena,ne majka,to ne moze da uradi.Njoj je stalo do oca i on sada moze jedini da joj pomogne.Greh je napafati je ,pomozite ako mozete,to joj jedino treba.
 • Korisnik: Sasa
  05/10/2018 - 11:02
  Dajte ljudi, proverite, ta zena joj je mjka! Gordana Stankov je rodila, kakva tetka! Ljubica izmislja!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi