"BILA SAM SPREMNA I PORODICE DA SE ODREKNEM" Marijana o raskidu sa Milijem: Podigao je ruku na nju, vređao je neprestano, a ovo je bila kap koja je PRELILA čašu!

Svi su im predviđali svadbu ali njihova veza je doživela krah

Marijana Marković
Marijana Marković, Foto: Printscreen

Marijana Marković jedva je zadržala suze kada je progovorila o Milutinu Radosavljeviću Miliju i vezi koju je nedavno raskinula. Kako kaže, bila je sigurna da ih čeka lepa zajednička budućnost, da je on pravi muškarac za nju, zbog kojeg je bila spremna i svoje porodice da se odrekne.

Ovoj ljubavi, tvrdi, neće više davati nijednu šansu.

"Roditeljski sastanak' je bio kap koja je prelila čašu u njihovom odnosu, a pored toga ključni deo je bio u nedelju kada se on poljubio sa Meom Bond. Zbog tog njegovog postupka, ja sam ostala povređena. Nijedan muškarac me nije uvredio u tolikoj meri kao Mili. Sa njim sam planirala budućnost, dom, lep život. Mislila sam da je Mili onaj pravi. On mi je zabio nož u srce, koje se raspada na hiljadu komada. Više nikada mu neću pružiti šansu. Da se nije poljubio sa Meom, možda bi se on i ja pomirili, ali svojim postupkom je doprineo tome da mi se zgadi. Svaki put kad ga ugledam vidim sliku u očima kako se Mea i Mili ljube", govorila je Marijana.

Marijana i Mili
Marijana i Mili, Foto: Screenshoot Youtube

Kada je videla poljubac bivših ljubavnika nimalo joj nije bilo svejedno.

"Prvo su se poljubili u dnevnoj sobi, ja to nisam dobro videla. Kada sam ih videla na monitoru, htela sam da uđem i da ih izvređam maksimalno. On je kriv. Prolazile su mi raznorazne scene, ali nisam htela da se ponižavam", iskrena je bila ona, pa je ujedno i potvrdila da bi veza odavno bila gotova da je slušala savete svoje okoline, kako privatno tako i one iz rijalitija.

"Da sam slušala druge ljude on i ja ne bi završili zajedno. Istina je bila i da sam se krila i nisam javljala na pozive od svog brata, mada na kraju je i on prihvatio tu vezu. Bila sam spremna i porodice da se odreknem", zaključila je ona.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi