NAKON PREBIJANJA I PESNIČENJA Mili opet nasrnuo na Marijanu! Počeo da je DAVI! Užas u Parovima!

Izgubio kontrolu!

Mili, Marijana
Mili, Marijana, Foto: Screenshoot Instagram

Milutin Mili Radosavljević ponovo je nasrnuo na svoju devojku Marijanu Marković. Naime, Mili je nakon svađe  uhvatio Marijanu i stegao je za vrat, a da ih ukućani nisu razdvojili, verovatno bi dobila batine.

 

Nakon žurke koju je produkcija rijalitija priredila "Parovima", Marijana je malo više popila pa se posvađa s Milijem. Ona je provocirala Radosavljevića i rekla mu da on "liže du*e produkciji", nakon čega je on pobesneo.

Mili se zaleteo, istog momenta je uhvatio je za vrat i počeo da steže.

Srećom, ukućani koji su bili blizu. Mea Bond i Aleksandar Požgaj uspeli su da ih razdvoje i rekli Miliju da je Marijana pijana, te da mora da se kontroliše.

Mili, Marijana
Mili, Marijana, Foto: Screenshoot Instagram

"Provokatoru pijani jedan! Slušaj me, govedo jedno, ja ne vređam devojke. Marš pijanice jedna", rekao joj je Mili. Marijana je izašla iz dvorišta, gde je došlo do svađe.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) on

 

Podsetimo, ovo nije prvi put da Radosavljević napada Marijanu. Po izlasku iz prošle sezone "Parova, ona je otišla u policiju i prijavila ga da ju je Mili pretukao. Nedavno ju je i u vili stegao za glavu, ali mu je ona oprostila, a više o tome pogledajte OVDE.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi