KOMŠIJE OTKRILE ŠOKANTNU PROŠLOST Milojko je radio za Arkana, a evo kako je kupio stan u Beogradu o kom se toliko priča!

Nagledao se svačega...

Milijana i Milojko
Milijana i Milojko, Foto: printscreen

Učesnik rijalitija "Parovi" Milojko Božić (74), čija je veza sa 53 godine mlađom Milijanom Bogdanović (21) danima centralna tema u Srbiji, krije burnu prošlost.

Naime, ekipa Srpskog telegrafa se uputila u Pilatoviće, kod Požege, iz kojeg potiče trenutno najpoznatiji ljubavni par, a odmah po ulasku u selo dočekali su nas meštani koji su nam ispričali detalje iz Milojkovog burnog života.

"On je veliki veseljak! Od malih nogu je svirao harmoniku i u selu smo ga zvali Ćara! Vrlo je talentovan i predivno peva. Nije ni čudo što se dopao i žestokim momcima u Beogradu, gde je otišao da zaradi za porodicu. Ubrzo se zaposlio u čuvenoj kockarnici u hotelu "Jugoslavija" na Novom Beogradu, koju je tada držao Željko Ražnatović Arkan", počinje priču za naš list jedan od Milojkovih komšija koji je želeo da ostane anoniman i dodaje da se Božić godinama družio sa najopasnijim momcima srpskog podzemlja.

"Milojko je stekao Arkanovo poverenje, pa je jedno vreme bio glavni u kockarnici. Kod Ražnatovića je radio gotovo 15 godina i za to vreme se sprijateljio sa mnogim kriminalcima. Sa Kristijanom je bio jako blizak i svaki put kada ga vidi na televiziji priseća se zajedničkih dogodovština. On je čovek koji se svačega nagledao, ali je ostao normalan i na kraju radnog veka je shvatio da je najbolje da se vrati u rodno selo, što je i učinio", ističe meštanin Pilatovića dok nam pokazuje skromnu kuću u kojoj Milojko živi sa Milijanom.

Milijana Bogdanović, Milojko Božić
Milijana Bogdanović, Milojko Božić, Foto: Printscreen

Milojko je dobro zarađivao dok je radio za Arkana, pa je kupio stan u Beogradu i obezbedio decu

"Iako se čitava Srbija i region čude ljubavnoj priči našeg Mikana i Milijane, mi smo navikli na njih. Oni su divne i vredne komšije. Milojko se razveo pre 25 godine od supruge, sa kojom ima dve ćerke i sina. U to vreme Milijana nije bila ni rođena, a sada po stare dane ona mu daje snagu za život", uverava komšija i otkriva da je Božić ostavio bivšoj supruzi i veći deo svoje imovine.

"Milojko je dobro zarađivao dok je radio za Arkana, pa je kupio stan u Beogradu i obezbedio decu. Kada se razveo od supruge, ostavio im je taj stan i uvek ih je finansijski pomagao. Jedna ćerka mu je otišla u inostranstvo da radi, ali svaki put kada dođe u Srbiju, obavezno navrati kod oca i njegove devojke, koji žive u skromnoj brvnari", sa osmehom zaključuje komšija ljubavnog para.

Milojko i Milijana Božić
Milojko i Milijana Božić, Foto: Bojana Zajić/Alo

Celi Pilatovići čekaju bebu Milojka i Milijane!

Komšija Milijane i Milojka kaže da je siguran da će Milijana i Milojko uskoro dobiti prinovu.

"Celi Pilatovići čekaju Milojkovu i Milijaninu bebu! Oni su divni ljudi i svi ih podržavamo! Jedva čekamo malog Milojka. Sigurni smo da oni prirodnim putem mogu da dobiju dete", rekao je Spasoje.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi