NASILJE U VILI PAROVA Nakon što je Milojko GURNUO Milijanu, Ivan Marinković BRUTALNO IŠAMARAO Jelenu! (VIDEO)

Veza između Jelene Ilić i Ivana Marinkovića je pre nekoliko nedelja kulminirala brojnim svađama, ali i fizičkim nasiljem

Ivan Marinković Jelena Ilić
Ivan Marinković Jelena Ilić, Foto: printscreen

Do sinoć deblji kraj je uvek izvlačio Marinković kod kojeg se i danas mogu uočiti modrice i ožiljci koje mu je ostavila Ilićeva udarcima i grebanjem.

 

Jelena Ilić je pre par dana počela da bojkotuje program, ali ne i da bojkotuje svađe sa svojim verenikom. U nekoliko navrata je došlo do situacije da ga pretuče dok je psihička tortura bila prisutna sa obe strane.

Ono što je bacilo senku na ceo današnji dan u vili parova jeste i šamaranje koje se desilo u spavaćoj sobi kada su se Ivan i Jelena posvađali. Ovog puta je Ivan bio tad koji je upotrebio silu i ošamario je Jelenu.

Ivan Marinković Jelena Ilić
Ivan Marinković Jelena Ilić, Foto: Screenshot

Taj incident je nekako promakao svima zbog skandala koji je izbio neposredno pre sinoćnjeg izbacivanja kada je Milojko Božić poludeo zbog flertovanja njegove 53 godine mlađe devojke Milijane Bogdanović i Aleksandra Požgaja. On je na kraju odgurnuo Milijanu, bacio je i udario o ivicu kreveta, ne bi li je razdvojio od Aleksandra koga je potom gađao flašom. Kako je to izgledalo pogledajte OVDE.

Posle nekog vremena Požgaj je uspeo da poljubi Milijanu u kupatilu, gde se ona nije preterano bunila, već mu je i skinula peškir koji mu je bio vezan oko sktruka i tako je Požgaj ostao potpuno go! Te scene možete da pogledate na OVOM linku.

Da li će produkcija kazniti Marinkovića ili će mu progledati kroz prste, ostaje nam da vidimo. Pogledajte kako je sve to izgledalo u videu ispod teksta:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi