SVE JE JASNO KAO DAN?! Nova ljubav na pomolu u vili "Parova"! Njih dvoje gaje opake simpatije!

Zar njih dvoje?!

Alberto Galorini
Alberto Galorini, Foto: Printscreen/YouTube

Tokom večerašnjih "Nominacija" sve je zanimalo šta se dešava između Alberta Galorinija i Snežane Jovičić.

"SAMO SENKE VIDIM, HOĆU DA PADNEM" Miljani Kulić pozlilo! Zadrugari se okupili oko nje, a Marijina reakcija je nerealna! Briga je za ćerku?!

- Ne znam da li su primetili drugi kako ti govoriš da nećeš započinjati vezu, a na klipu vidimo kako ti masiraš Alberta. Da li imaš nešto da nam saopštiš? - pitala je voditeljka Jelena Maćić.

 

- Ne, nemam. Ja sam mu prijateljski pomogla jer niko nije hteo da ga masira. Glava ga bolela i to je to. Ja sam svesna da su kamere oko nas, nisam prvi put u rijalitiju.

- Ja čujem zavodnički ton kod tebe - rekla je Jelena.

Sneža Jovičić Parovi
Sneža Jovičić Parovi, Foto: printscreen

 

Vendi nije mogla da se smiri, izvređala ukućanku pred svima! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/J.I. DATUM I VREME: 23.10.2019. 19:35 - 23.10.2019. 21:31 Žestok okršaj! Vendi Parovi, Foto: printscreen Voditeljka Vesna Vukelić Vendi u rijalitiju "Parovi" zaključila je da Slađa Petrović ide linijom manjeg otpora i nema svoj stav, pogotovo kad je Ivan Marinković uhvati u mašinu.

 

- Ja sam sedela tu i videla kako ona zavodi Alberta. Kada ju je Alberto poljubio u obraz, ona se tako postidela i njene plave okice su zasijale. Videli smo kako si promenila glas, kako si mazna, razgovaraš s njim kao sa malim detetom, dok na nas vičeš! - rekla je Slađa Sneži.

Alberto Galorini
Alberto Galorini, Foto: Printscreen

Očigledno je da Sneža ima neke emocije prema Albertu, ali to ne želi da prizna. Možda će posle nekog vremena priznati, videćemo.

BONUS VIDEO:

Voditeljka Jovana Jeremić otvorila vrata stana, a onda je svekrva otkrila sve pikanterije!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi