KIPTI OD BESA Požgajeva supruga je od sada učesnik Parova! Ni slutila nije da će je MUŽ dočekati ovako SRAMNIM REČIMA!

Razvod na pomolu?!

Aleksandar Požgaj
Aleksandar Požgaj, Foto: Printscreen

Sinoć je u vilu "Parovi" ušla Ivana, supruga Aleksandra Požgaja. Ona se pridružila svom mužu u želji da razgovaraju i da sačuvaju svoj brak.

Međutim, Aleksandar nije dobro reagovao. Dok ju je čekao pred vratima govorio je da je kraj ako ona uđe, da će on spremiti papire za razvod. Nije mogao ni da zamisli šta ga čeka. Otvorio je vrata, pojavila se njegova supruga koja ga je odmah zagrlila ali Požgaj ju je besno odgurnuo.

"Šta ćeš ti ovde? Što si ti došla ovde? Jesi ti glupa? Jesam ti rekao da ne ulaziš? Da mi se ne pojavljuješ", pitao je Požgaj čim je Ivana kročila u vilu.

"Dobro, nemoj da vičeš na mene", rekla je tužno Ivana.

"Ja ne znam! Ovoga mi krsta, ja ne znam da li se ti i ja poznajemo! Sad ti najiskrenije kažem", nastavio je Aleksandar.

"Svaki put sam patila i plakala i kidala se zbog tebe!"

"Ja ne mogu da verujem da si ti došla! Kunem ti se! Obraza mi mog! Krsta mi mog! Života mi mog!"

"Rekao si mi nešto i prekršio si oba puta", sada je zaoštrila konverzaciju i ona, podsetivši ga na njegova neispunjena obećanja.

"Pa i ti si prekršila! Ljut sam!"

"Pa i ja sam ljuta!"

Aleksandar Požgaj
Aleksandar Požgaj, Foto: Printscreen

Njih dvoje su dugo razgovarali, a Aleksandar je kasnije prihvatio činjenicu da je njegoa supruga od sada ravnopravni takmičar ovog rijalitija.

Ona je izjavila da je došla u rijaliti kako bi se borila za svog muškarca, za svog supruga i odbranila ga od "pohotnica" kako je ona sama rekla.

Na pitanje voditeljke Ristivojević da li je Aleksandra Marjanović predstavljala pretnju za njihov brak, supružnici su jednoglasno odgovorili da nije a potom je Ivana dodala da su Ilijana Vagić i Melisa Mea Bond bile te koje su prešle granicu.

Aleksandar Požgaj
Aleksandar Požgaj, Foto: Printscreen

"Pošteno sa njene strane. Ali on ni jednog trenutka nije rekao da je zaljubljen u mene.To sam ja primetila da je on na neki način, možda, neveran muškarac... to je pošteno što si došla, evo da ti kažem. Osetila si da ti je muškarac ugrožen. On je na neki način dao legitimno pravo Aleksdandri i na tebi je da se boriš za njega. Kao što je on rekao, kada ste bili u tajnoj sobi, da je u tvojim očima video strah. Normalno je da imaš borbu za svog muškarca zato što ga voliš i ja to poštujem i stvarno se sada vidi da ga voliš. Iskreno, sa moje strane, ja sam se sa Aleksandrom samo ze*ala. I sve što sam radila, bila je šala. Svaka žena i treba da se bori za svog muškarca. Dobro došla u vilu", rekla je Ilijana na šta se Ivana zahvalila.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi