STRADALA LEVA STRANA LICA Otpali zubi, izbijena jagodična kost, oko u užasnom stanju - HOROR U VILI!

Neverovatna priča!

Parovi
Parovi, Foto: printscreen

Ulazak porodice Marjanović u zabavno humoristički šou "Parovi" podigao je rijaliti publiku na noge.

 

Naime, odmah po ulasku velelepnu vilu, lepa mama Nadica odmah je ušla u sukob sa Milutinom Radosavljevićem Milijem, koji tvdi da poseduje pouzdane informacije o njenoj prošlosti. Takmičar je želeo da dublje zadre u privatan život atraktivne nove takmičarke, pa je izvukao traumatične detalje, koji su šokirali sve prisune:

 

"2003. godina je bila najgora godina u mom životu, desile su mi se katastrofa za katastrofom u životu. Prvo mi je poginuo stric koga sam mnogo volela, dobila sam otkaz, usledio je razvod, pa potom dogodila saobraćajna nesreća koja mi je život promenila iz korena, a u kojoj mi je stradalo pola lica. Bila sam mnogo u depresiji nakon svog izgleda. Ali, psiha je čudo, 3 meseca kasnije sam se oporavila", rekla je.

Parovi Marijanović
Parovi Marijanović, Foto: printscreen

Nadica Marjnaović ne krije da je uvek imala podršku roditelja, koji su stali iza njih nakon svih nedaća koje su je zadesile u životu, i pored toga što je izgubila zube i jagodičnu kost, kao i povredu oka.

"Veliki sam borac u životu, ne predajem se tako lako i nikada ne odustajem. Najgore sam prošla, idemo dalje", tvrdi Nadica.

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi