HOROR Tresla se, a onda doživela infarkt u vili "Parova"?! (VIDEO)

Katastrofa!

Ivan Marinković
Ivan Marinković, Foto: Screenshoot Youtube

Tokom roditeljskog sastanka u vili "Parova" javila se Nevenina baka koja je bila jako uznemirena zbog tvrdnji Ivana Marinkovića. Branila je svoju unuku Nevenu i ispričala da je Ivan često dolazio kod njih i da mu je ona mnogo pomogla:

ŠOK Ivan i Miljana konačno uradili DNK test?! Marinković stao pred kamere i otkrio pravu istinu! (VIDEO)

- Jako sam uzbuđena, stara sam žena, sama sam. Infarkt ću dobiti od Ivanovih laži! On je bio kod mene i spavao tri četiri puta, ma nisam ni brojala. Mi smo primili i njega i Nevenu. Kada se posvađa sa Jelenom on dođe kod nas. Ja nikome ne prebacujem. Kod mene su deca iz rijalitija spavala, ja nikome ne prebacujem - uznemireno je rekla Nevenina baka pa nastavila sa napadom na Ivana.

 

- To je takva sramota što je on izjavio. Ja sam žena od 76 godina i neću lagati. Ja Neveni nikad nisam rekla da uzme pare na zajam! Nevena je svima činila usluge. Dolazio si kod mene, ručao i spavao, sram da te bude! Sva se tresem! Problem je što Jelena ne zna za to, a on ne sme da kaže - vikala je Nevenina baka. Ivan se branio iz sve snage:

Nevena Kalaver, Parovi
Nevena Kalaver, Parovi, Foto: Screenshot Youtube

 

On se sinoć ušunjao u vilu "Parova"! Nakon pauze od 2 sezone, ponovo je u rijalitiju!

AUTOR: Happytv/J.I. DATUM I VREME: 21.10.2019. 12:45 Zadivio sve! Ploća Parovi, Foto: printscreen Iznenađenjima nikad kraja u najgledanijem zabavno-humorističkom programu na Balkanu. U vilu "Parova" vratio se Nikola Strahinić Ploća, što je izazvalo šok kod ostalih takmičara.

 

- Vi ste meni rekli da ste pozajmili novac jer vam Nevena nije dala pare. Pitali ste me kada je isplata na hepiju jer je Nevena potrošila sve pare, pa se pozajmili novac od komšinice i kupili pelet! - uzvratio je Ivan.

 

BONUS VIDEO:

ŠOK Ivan i Miljana uradili DNK test?! Marinković o odonosu sa Kulićevom i sinom Željkom!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi