PROSTITUISALA SE ZA NOVAC Trojica je kre*ala u isto vreme, gosti hotela pozvali policiju! Učesnica "Parova" uhvaćena u vreloj akciji!

Bludničila čitave noći...

Enisa Bajramović Parovi
Enisa Bajramović Parovi, Foto: printscreen

Razne priče kružile su za učesnicu "Parova" Enisu Bajramović, a tiču se njenih seksualnih radnji koje je obavljala za novac.

 

Tokom rijalitija, ona je sve vreme negirala ovakve priče. Stalno se pravdala da su to sve laži, i da ljudi uglavnom zbog njenog dobrog fizičkog izgleda misle da se bavi prostitucijom.

 

Onda je na red došao poligraf u kom je na pitanje "da li ste se bavi prostitucijom", na njeno negiranje, potvrđeno da se jeste bavila najstarijim zanatom.

Parovi, Enisa Bajramović i Goran Vujičić
Parovi, Enisa Bajramović i Goran Vujičić, Foto: Screenshot Youtube

Ubledela i pognute glave nije mogla da prihvati činjenicu da je pred čitavim auditorijumom skinula masku. Odmah potom za portal "Alo.rs" javio se dobro upućen izvor koji se zatekao na licu mesta kada je Enisa do jutra bludničila u hotelu.

Enisa Bajramović
Enisa Bajramović, Foto: printscreen

- Ona je poznata kao dobra riba. Većina muškaraca želi da bude u njenom društvu jer je atraktivna i zgodna. Tokom izlaska svi obleću oko nje, prosto žele njenu pažnju. Jedne večeri vidno pijana došla je u jedan hotel sa trojicom momaka. Popeli su se u sobu koja je bila rezerivisana samo za njih - ispričao je za portal "Alo.rs" izvor i dodao:

Enisa Bajramović
Enisa Bajramović, Foto: printscreen

- A onda smo imali šta da vidimo. Dahtanje i vriska su se čuli iz te sobe i logično gosti hotela su se žalili i pritom hteli da pozovu policiju. Recepcionar je kucao na vrata nekoliko puta kako bi im rekao da se primire, ali oni nisi otvarali. Niti su čuli njegovo kucanje, niti su hteli da se stišaju. Kako drugi gosti ne bi zvali policiju, on je morao da upadne u njihovu sobu. E tada je imao šta i da vidi. Enisa je bila ni manje ni više nego na gomili. Ona je sa trojicom momaka imala seksualne odnose, a okolo su bile pobacane novčanice. - priča izvor za portal "Alo.rs" i nastavlja:

Enisa Bajramović
Enisa Bajramović, Foto: Screenshot Happy TV

- Katastrofa Božija je te večeri bila. Tu se nije znalo ko koga, ali bitno je da je ona te večeri bila plaćena za bludnje radnje. Ali dobro, brzo se sve smirilo kada je recepcionar zamolio da se malo primire. Oni su ga pogledali kao u bunilu, verovatno su bili pijani. Toliko o Bajramovićevoj i njenom poštenju - zaključio je izvor za portal "Alo.rs"!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi