RASKRINKANA UŽIVO U PROGRAMU! Učesnica Parova imala SE*S sa oženjenim! Telefonskim uključenjem u vilu otkrio sve

Skandal!

Benjamin
Benjamin, Foto: Screenshoot

Ilijana Vagić i Dina Galorini oštro su se posvađale tokom emisije "Jutarnja kafica".

 

Naime, Vagićeva je oštro osula paljbu na Dinin odnos sa oženjenim Bakijem B3, a takmičarka je imala argument koji je podigao veliku prašinu:

- Ti meni nešto kažeš, a bila si sa oženjenim Benjaminom, a imali ste i odnose. To mi je rekla i tvoja najbolja drugarica Šmizla - tvrdila je Galorinijeva.

Kako je Ilijana poricla da je bila intimna sa bivšim učesnikom Benjaminom Spahovićem, njegovo telelfonsko uključenje rešilo je dilemu:

- Ilijana i ja smo bili u vezu i imali smo seks, ne znam zbog čega ona sada poriče. Ne ide da govorim koliko puta smo imali odnose, ali nije u redu što ne govori istinu - rekao je Spavović.

- Nije mi jasno zbog čega lažeš da nismo imali odnose. Pokazala si da si veoma dvolična osoba, zbog toga dolazim u "Parove". A kada dođem, više nikome neće biti svejedno - rekao je Benjamin.

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Suad
  02/01/2019 - 20:25
  Javio se muđahedin i patološki LAŽOV Benjo Spaha! Lagao je sve, kao imao 17 mećeva i isto toliko pobijeda i to sve sa nokautima?!? Na sparingom sa Mirkom Filipovićem polomio je Cro Copu nos ahahahaha. Halooo anabolićni kepec, kome ti lažeš? Celo Sarajevo se sprda sa tobom.
 • Korisnik: resa
  02/01/2019 - 16:35
  blenjo laze.
 • Korisnik: resa
  02/01/2019 - 16:35
  blenjo laze.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi